sunnuntai 27. syyskuuta 2015

27.9.2015 SERT-H

SERT-H

Juhuu taas nolla! Ja taas Kirkkonummella! Mutta että vielä SERT-H !!!!! En edes tuollaisia ollut kerennyt ajatella, kun ehjiä ratoja ja nollia metsästetään. Mutta Laura R. lähti asiaa tulostaululta tsekkaamaan, kun tiedettiin, että oltiin tultu toisiksi. Nyt on sitten plakkarissa 2 nollaa, eikä tänään ollut tuplakaan kaukana (yhden kiellon päässä).

Nybergin radoissa tehtiin taas paljon valsseja, mutta myös paljon takaaleikkauksia, kun ei ollut toivoakaan vaihtaa puolta joissain kohtaa. Eka rata oli tuo onnistunut hyppis. Se vaan tuntuikin kivalta menolta. Vauhtia oli ja Pyry meni kyllä aika haipakkaa putkesta parin hypyn kautta 90 astetta kepeille. Moni meni sinne kepeille asti auttamaan, mutta mä annoin Pyryn itte hoitaa homman, tiesin että kyllä se sen osaa. Ja voi se olikin ihan super. Ja kaikki rimatkin pysyi, valsseista huolimatta. Sekunnin hävittiin Christa Savolaiselle, meillä varmaan kaarrokset laajempia, tiedä häntä. Mutta hällä oli jo hyppyserti, niin se siirtyi sitten seuraavalle eli meille. Happy happy.

Toinen ratakin oli melkein nolla. Aika lähellä loppua näytti siltä, että Pyryllä kova vauhti ja lentää väkisin seuraavan hypyn taakse, mutta noup, tulikin välistä. Kun olisin ohjannut sen yhden askeleen. Älä oleta, ohjaa! Niih! No sillä vitosella oltiin 7. Ei huono sekään ollenkaan.

Ennen vikaa rataa otin hallin ulkopuolella muutaman hypyn vastakäännöksellä ja Pyry lähti jonnekin ihan muualle kuin minne minä. Tein sen vielä parikin kertaa ja sama juttu. Niin ei ollut oikeastaan ihme, että vikasta radasta ei tullut yhtään mitään. Pyry lähti neljännen esteen jälkeen just ihan omille teille. Koitin vielä jatkaa, mutta noup, ja taas se tapahtui. Ei siinä kehdannut enää jatkaa, vaan mentiin puomin kautta pihalle! Ihan käsittämätöntä, en vieläkään ymmärrä! Ja Päreellä vähän sama homma kolmannella radalla! Oliko niinku päivän keskittymiskiintiö täynnä vai mikä!

Enivei tuolla vikalla ei ollut mitään väliä, vaan vähän huolestuin, mihin mun koira hävis. Pyry oli tänään(kin) kuitenkin ihan super! <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti