torstai 12. marraskuuta 2015

11.11.2015 Sivuirtoomista

SIVUIRTOOMISTA


Saijan treeneissä varsin mukava rata. Taas olin vähän epäileväinen niinköhän Pyryn pystyy lähettämään alussa kaukaa kakkoselle. No problemo! Sehän irtos varsin mallikkaasti. Kokeilin siihen alkuun toistakin ohjausta, jossa vaan merkkasin kakkosen ja menoks, mutta se ei tuntunut onnistuvan niin hyvin kuin tuo eka vaihtoehto.
Kuulemma vain yksi koira oli tänään irronnut sivuhypylle, kun ohjaaja leijeröi hypyn putken jälkeen. Pitihän se kokeilla. Onnistui. Pienen hetken Pyry kyllä katsoi jo välissä olevaa hyppyä, mutta sekin uskon sen takia, kun mun ei viel pitäny leijeröidä ja hetken sadasosan tuumasin, jatketaan sitten leijeröintiä. Se leijeröintikuvio tuntui ehkä parhaimmalta kuitenkin, kun siinä mun ei tarttenut liikkuu juuri ollenkaan. Ja jos liikuin sinne hypyn taa, niin Pyry irtoo siitä vielä muutaman metrin.
Liikkuva valssi oli mulle vaikee. Ja kun ohjaus muuttuu ykskaks, niin sisäistäminen vähän kestää.


Loppujen lopuksi siinä ei ollut kiire ehkä kuin hieman alussa. Muuten sai mennä aika rauhassa, koska Pyry kyllä etenee ihan omalla painollaankin. Ja kepeille (ja putkeenkin) meni upeesti vaikka mistä kulmasta.
Kontaktien alastulot on vähän hitaat. Ai niin unohdin, jos olis laittanut lätkää silloin tällöin.


Sain mennä ekana, kun piti vielä kotona tehdä töitä. Teinkin pari tuntia 22-24 ja nyt pikaisesti kirjoitan tätä. Onneksi olikin treenit, sai jotain muutakin ajateltavaa kuin duuniasiat. Ja mikäs sen mieluisampaa kuin aksa. Vaikka ei mun pää ihan satasella ollu taas mukana. Huomenna taas HiHan treenit ja kouluttamaan iltavuoroon. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti