lauantai 25. marraskuuta 2017

2017-11-25 Rallia

RALLIA

Vähän aikaa sitten mietin, että nyt on mennyt luvattoman kauan taas, kun olen viimeksi kisannut rallytokoa Pyryn kanssa. Pitihän sitä sitten laittaa ilmoa kehiin. Ja siltähän se tuntui, että jalat ja kädet tärisi ja oli jopa maha vähän kipee hetken. Ja ihan turhaan. Käytiin korkkaa AVO-luokka Raaseporissa tänään. 

Tuomaritäti oli kyllä tosi kiltti ja ilmeisesti kaikille. Koska ainahan meille jotain pientä tulee, joita tätituomari olis voinu rokottaa vähän enempikin. Tää on kyllä tapahtunut ennenkin eli Pyry ei menny heti liikkeestä maahan. Hassua, liike, joka on meillä, ainakin kotona, aika varma. Kun yleensä se lähestulkoon kolahtaa maahan. No epävarmuuttahan se varmaan, samoin kuin oli pien vaikeus saada pyörähtämään heti ympäri. 

Jo senkin takia olis tärkeetä, että mä olisin ihan cool ja rento. Jos ohjaaja on vähän paskajäykkänä, niin kyllähän se koira sen aistii ja epävarmaksi muuttuu. No eniten mä jotenkin jännitän sitä, että muistan ja osaan radan. Että ei tarttis siitä huolehtii. En ehkä niinkään jännitä niitä liikkeitä ainakaan enää siinä lähtiessä. Kyllä mä kuitenkin luotan, että osataan ja lahjattomat harjoittelee ;)

Mut herttilei se olikin kivaa taas. Saatiin 95/100 pistettä ja päästiin kolmannelle pallillekin. Meidän matkaseura Heli ja Liinakin sai RTK2:sen, mitä ne tuli hakemaankin. Ei turha reissu yhtään. Jee. Little Step's Vroom, nyt vaan uutta kisaa taas buukkaamaan, jos onnistuis vielä vaikka tänä vuonna saada RTK2, siinä meidäkinn seuraava tavoite. Saas nähdä. 

Vroooooommmmm..... 


RANE-BABY

Keravan Kingi on jo hurjat 6kk. Herran mitat nyt on 12kg ja 48cm. Kuulemma on Kurkon mitoissa. Pyry oli samanikäisenä 12kg ja 53cm! Piti ihan tarkistaa ruoka-annostusta, kun tuntui kylkiluut niin selvästi. Mutta yhä olen antanut 3 kertaa päivässä. Kauheen vaikeeta oli äsken, kun annoin ruokaa. Ruokakuppi takaviistossa mun selän takana ja Ranen olis pitäny tulla jalkojen väliin. Tuli sitten väärinpäin väliin, kun ei voinu millään hukata katsetta ruoasta. Siinä oli vähän vääntämistä, kunnes sai luvan mennä ruoalle.

Ranen kanssa on tehty edelleen vaan jotain pientä. Mm. sivulletuloa, kapulanpitoa ja -tuontia, maahanmenoa (joo menee, mut ei pahemmin pysy), jalkojen väliin tuloa, pientä jumpan poikasta (tosi pientä), pari askelta seuraamista, seisomista, odottamista,...
Pentuleikkiksessä viimeks mentiin 5cm:n rimoilla ja hui hän menee kyl kovin. Ei ol hidas ei. Kasvistätikin sanoi, että vauhti korvaa melkein kaiken (mm. ei niin kauniin ulkonäön :) Ihan kaikel rakkaudella kuitenkin. Kokeiltiin vaan takaakierron ja suoran hypyn erottelu. Ja juu, osaa se. Kynnet vaan rapisi, kun kurvaili, siksi ei uskallakaan enempää kurvailla taas vähään aikaan enkä halua takaakiertoja että menisi nuolemalla kuten Pyry. Tulipa kokeiltua. 

On se taitava. Mielestäni ei oo kyllä isäänsä tullut, kun tuntuu, että kun jotain tehdään, ei oikein heti tajua (tosin voi olla ohjaajassa vika). Asian pitää hetki muhia, ja avot, sitten vasta meni perille asti. Ja yhtään ei saa hermostua tai hänkin paineistuu ja toisinaan rupee kiertää esim. sohvaa. Yritän tietty pistää poikki, mutta vikkelä kun on, ei aina onnistu. Ja kyllä hän yrittää niin pal kauhiast aina. Ranen kanssa puuhailu on kyllä hauskaa. 

Nuo mun poitsut <3 <3 <3 paljon syrämmiä <3

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti