maanantai 6. marraskuuta 2017

2017-11-06 God dag

GOD DAG

Kun sade ja lumi alkoi, ollaan tehty Ranen kanssa tosi vähän. Kylmä ja liukas ei oo hyvä yhdistelmä treenaamisessa. Eikä sisällä ole oikein sellaista tilaa. Niinpä olen ruvennu harkitsee, jos sittenkin ostais Lägiltä vapaakortin. Eihän me sitä nyt ihan mahottomasti tarvittais, mutta heh kyllä se aina kotiolot voittaa. No ei, välillä on vaan aika tylsää, niin vois mennä hallille. Siellä on kyllä vapaata vasta tosi myöhään ja viikonloppuisin. 

Ollaan me jotain pientä aina tehty kotona. Vähän on jumpattu ja viimeksi opeteltu tulemaan jalkojen väliin. Voi voi, se tuntui ensin kovin vaikealta. Ja sitten kun oppi, se haittasi hetken perjantain treeniä, kun meinasi aina vaan tulla jalkojen väliin joka välissä.

Perjantaina oli taas leikkikoulu. Kokeiltiin eka pelkääkö kiivetä keinulle. Ei pelännyt ja se siitä sitten. Alastulokontaktin osaa aika hyvin jo. 
Sitten illan teema oli takaaleikkaus. Eipä olla sitä tehty kuin pari kertaa pihalla, eikä kyllä osattukaan nyt. Rane pyörähti aina väärään suuntaan ensin, koska tulee mun liikkeen mukana ja sitten kun vaihdankin puolta, what??! Yllätys! Kun saatiin kahden hypyn kanssa onnistumaan lelulla, kolmas oli jo liikaa. Kyllä Rane menee liikkuvaan leluun, mutta myös kuolleelle lelulle. Tuntui, että kolme hyppyä oli vaan liian pitkä matka Ranelle muistaa missä lelu oli. Ja tuo kyllä vähän mua naurattaa. 
Tehtiin me toisenlaista takaaleikkaustakin, nimittäin whiskiä. Se taas onnistui hyvinkin.  Ranen kanssa tekeminen vaan on niin kivaa. Ihanaa, kun se kasvaa ja voidaan pian treenailla enemmänkin. 

5kk    10,5kg  45,5cm
5,5kk 11,0kg  46,5cm  (Pyry oli tässä kohtaa 11,2 kg  49,5cm)
Kovin hoikkia poikia ovat molemmat tässä vaiheessa.

Rane, hassu pieni eläin. Eilen Saara tuli poikaystävänsä kanssa syömään. Pyry leikkii Markuksen kanssa aina. Rane nyt on Rane, pienellä varauksella. Markus erehtyi puhaltamaan Ranen naamalle. Ja siitäkös Rane sai sätkyn. Meni tuolin alle ja välillä taakse piiloon. Tuli sitten vasta moikkaamaan, kun olivat lähdössä. Tänään on Saaran synttäripäivä (järkkyä, 23 vuotta!) ja ruotsalaisuuden päivä, siksi God dag. Ja tulipa tuosta mieleen ruotsalainen asennekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti