perjantai 16. elokuuta 2019

2019-08-15 Rane is back

RANE IS BACK

Huokaus, nyt voi nukkua taas rauhassa. Eilen otimme Ranen kanssa Villen treeneihin tuurauspaikan. Eka kunnon treeni yhdeksään kuukauteen (rimat 40cm). Kyllä jännitti ja pelotti, ei Ville niinkään eikä treeni, vaan jälkitila. Ontuuko heti? ontuuko hetken päästä? ontuuko pienen levon jälkeen? ontuuko seuraavana päivänä?
Ei, ei, ei ja ei ontunut. Ihanaa! Helpotus ja huokaus. Vaikka en tuosta pelosta pääse kokonaan varmaan vähään aikaan, toivottavasti joskus kuitenkin, ettei jää ikuiseksi traumaksi.

Jaa miten meni Villen treeni? Nooh, rata mentiin läpi. Oli hyviä pätkiä ja oli haastavia pätkiä. Mutten sanoisi että meni ollenkaan huonosti, vaikka välillä meni kaksi yhden hinnalla. Meillä oli oikeesti kivaa. Minua ainakin nauratti vaan, kun en kerennyt johonkin kohtaan.

Alku oli hieman hankala (kaikille), kun piti keretä ja rytmittää ja leikata. Se oli ehkä radan hankalin pätkä. Siinä tuli lähes kaikille yksi ylimääräinen hyppy, kun olisi pitänyt kääntyä. Kepeillemeno tuli myös sen verran vinosta kulmasta, että ei osunut ensin oikeaan väliin. A-putki-erottelussa myös toivomisen varaa. Siinäpä ne läksyjutut oikeastaan. 

Alun in-in onnistui loistavasti. Samoin yhden käden takaakierto, ja monta muutakin, rengas, A, puomi, ...ja keinukin niin nätisti. Tästä se lähtee taas. On tätä odotettukin. 

Muuta viikon sisällä tapahtunutta:
Pojat kävi osteopaatilla viime viikolla, ja Rane oli tosi hyvässä kunnossa. Pyryllä hieman päänkääntymisongelmaa, mutta sekin aukeni. 

Tanja auttoi Ranen tokojutuissa, lähinnä saatiin kaukoihin apuja. Kun minä hölmö halusin Ranen kanssa tehdä kaukot erilailla kuin Pyryn kanssa, niin, että etupää pysyy paikoillaan. Ja se ei aina ollutkaan niin helppoa. Eli nyt treenataan, että perusasennosta maahanmeno tapahtuu jo etupää paikallaan. Siten ensimmäinen muistutus kaukoista on jo tehty. Kahden targetin avulla pitäisi vielä saada vähän etäisyyttä, ettei siirry minua kohti palkan toivossa. 

Vähän yli viikko ja tokokisaan. Tänään rallytokotreeneihin molempien kanssa. 
Ja maanantaina eka Saija-treeni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti