sunnuntai 11. toukokuuta 2014

11.5.2014 Tylsäääääää

TYLSÄÄÄÄÄÄÄ

Eipä mitään suuria muutoksia, siksi tylsää, vielä tylsempää, todella tylsää ja supertylsää. Mulle tää tylsyys taitaa olla vaikeempaa kuin Pyrylle. Pyry nyt on iloinen ihan pienimmästäkin mitä voi tehdä. No ilmoittauduin minäkin Sepon "ohjaajan liikkuminen, tasapaino ja ketteryys" -kurssille, koirattomana, että on edes jotain kivaa ja mielenkiintoista mullakin. Eli siinä tulee sitten mun lihashuoltoa käytyä läpi.

Perjantaina käytiin taas laseroimassa ja saatiin lupa 15 minuutin rauhallisiin lenkkeihin, yks pien jumppa ja takajalkojen venytykseen pari kertaa päivässä. Kyllä toi 5 minuutin lisäys lenkkeihin piristi jo muakin. Ja venytyksetkin sujuu ihan hyvin. Toivottavasti Nina on tiistaina kans samaa mieltä, että saatais taas jotain lisäjumppaa kotiläksyksi. Tää kuulostaa aika kauheelta, ja onhan se sitä tai vois muuttua tosi ikäväksi, jollei nyt malteta ottaa iisisti. 
Pyrystä ei ulkoisesti mitään huomaa, ei onnu tms. Malttamisessa vaikeus on myös siinä, kun Pyryllä on vauhti päällä samantien, vaikka nousisin vaan ylös sohvalta. Se on heti valmiina töihin, eikä osaa tehdä mitään hitaasti. Luulis, ettei sillä ainakaan mitään hirmu kiputiloja ole, kun on se sama ihana Pyry mitä aina. Lenkiltä kun tullaan sisälle, kattoo aina ensin takapihalle, että saisko nyt mennä sinne peuhaamaan. 

Heli näytti meille miten hajujuttuja voi tehdä, mutta en ole löytänyt vielä kaupasta sopivia purkkeja siihen. Ehkä ne neljännestä kaupasta jo löytyy. Mutta tunnaria ollaan muutaman kerran tehty. Ja tänäänkin joka kerta oma löytyi. Ollaan yritetty keskittyä siihen, että tekis vähän rauhallisemmin. Samoin oon piilottanut kapulaa, että oppis oikeesti käyttää nenää. Lisänä sitten tunnarikapulan pitoharjoituksia. Eli jotain pientä ollaan tehty, mutta enimmäkseen meillä (mulla) on tylsää. Ehkä tässä muutama viikko vierähtää, ennenkuin osaa tehdä jotain muutakin kuin noita koirajuttuja. Ruottalainen asenne on tyystin unohtunu, tauko tekee hyvää, tauko tekee hyvää, tauko tekee hyvää... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti