perjantai 2. toukokuuta 2014

2.5.2014 Lisää laseria

LISÄÄ LASERIA

Käytiin fyssarilla ottamassa lisää laseria. Lepo ja kylmä olivat hiukan kohentaneet tilannetta. Oikeaa takajalkaa sai jo jonkun verran venytellä. Vaikein hommahan tässä on ollut juuri se, ettei saa tehdä mitään. Pyrystähän sitä ei mitenkään huomaa, sehän menis täysiä edelleenkin ja tekis. Jotenkin surku, kun ei sitten voi, eikä toinen välttis ymmärrä että miks ei. 

Mutta otetaan nyt varman päälle ja pidetään kunnon tauko, ettei tule sitten loppuiän vaivaa. Ja kunnon tauko saattaa siis tarkottaa jopa 2-3 kk:n taukoa ja siihen ilmeisesti vielä kunnonkohotus päälle. Harmittaa tietenkin, kun just olis päässy ulos treenaa ja olis ollu buukattuna kivoja treenejä. Mutta tuleehan noita. Mutta terveys ennen kaikkea.

Nenähommia annoin Pyrylle tänään eli tunnaria metrin päästä, että edes jotain  ettei pää ihan sekoa. Ja katsotaan mitä muuta keksitään.

Olin eilen kattoo paimennuskisoja, ja siihenkin tuli sellanen kipinä, että tahtoo kans taas. Kesäisin ollaan muutamia kertoja aina paimennettu, sellasena ylimääräsenä hauskuutena. Nähtiin vielä niitä kolmosluokan koiria, jotka on tosi taitavia. Lampaita vaan tuntu olevan joka lähtöön. Sellasia, jotka harrasti amerikkalaista fudista ja pikajuoksua ja sitten oli sellasia "helpompia" tapauksia. Kyllä se silti on lampaista huolimatta vaikea laji, mutta niin mielenkiintoinen ja koukuttava. 

Täällä vaan haaveillaan kaikesta mitä ei just nyt saa tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti