sunnuntai 15. helmikuuta 2015

15.2.2015 Ei ne kaukana oo

EI NE KAUKANA OO

... ne nollat meinaan. ATT:lla oltiin kisaamassa Rauno Virran radoilla. Tuloksena HYL,10, HYL. Aina tuli joku kohta, jossa sitten töksähti ja rytmi katos. Mutta ei mitään ihan hirveetä häslinkiä, Pyry oli jopa suht hyvin kuulolla ja radat tuntui tosi kivoilta. Joo okei, nopeille koirille, parit sellaset päänvaivaa aiheuttavat kohdat, mutta ei mitään ylitsepääsemätöntä. Ja jos ei kerkee, niin sit leikkaillaan takaa.

Eka hylly tuli siitä, kun ensin piti puolenvaihdossa valssata, sitten olin varma, että vetoon tulee ja "oikee" puree. Mut mut mut, meni sitte väärään päähän putkea. Olis vielä pitänyt joku puolivalssi vääntää, mutta sitten pelkäsin kun puomi oli siinä vieressä, että sille vielä paukkaa.

Toisen radan hylly tuli pikku irtoomisesta, irtos ihan maalihypylle asti, kun olis pitäny mennä vaan edellinen. Tää on tää Pyryn normaali "kaks yhden hinnalla".

Keskimmäinen rata alkoi mielenkiintoisesti. Me lähettiin kolmansina. Kun kakkonen (aussi) oli menossa maalihyppyä, me mentiin lähtöön. Vaan tää aussi paukkas sieltä maalista uhittelee Pyryn nenän eteen. Huidoin sitä vähän, että menetkös siitä huitsinnevadaan. No sitte hää lähti keskelle kenttää tuomarin luo, enneku omistaja sai sitten kiinni. Sitten lähestyy tuiman näköinen Rauno Virta meikäläistä ja pelkäsin, että tulee sanomaan että tultiin liian aikasin lähtöön soo soo. Vaan hän tulikin kysymään, että haluanko mennä nyt vai vasta viimeisenä. Mä sanoin, että tää on ihan jees, me ei vähästä hätkähdetä., ei tuo meitä haitannut. Ja oikeesti Pyry ei reagoinut siihen koiraan mitenkään. Taas sain olla ylpeä hänestä. Hän oli vaan valmiina lähtemään kisaradalle. En tiedä sitten mitä oliskaan tapahtunut, jos olis ollu joku toinen koira, joka olis ärähtänytkin.
Mutta tältä radalta tuli sitten yks kielto ja yks rima putos. En ees muista mistä, ihan sama, kymppi kun kymppi. Aika oli kuitenkin nopein -17,81s. "etenemäennenkaikkea"!

Jatkamme siis kisaamista kakkosissa. Mä en tänään edes jännittänyt pahasti. Jos maaliskuusta alkais kisaa useammin kuin kerran kuusssa. Lähellä lähellä ja samalla niin kaukana, ne nollat meinaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti