lauantai 4. heinäkuuta 2015

1.7.2015 Marilla

MARILLA

Masa vei Pyryn ensin Jaanalle ja Jaana toi Pyryn Friskuun, niin mä pääsin tulee suoraan töistä Remediumiin. Jaanalla ja Benjillä oli aika meidän jälkeen.

Nyt kun vielä muistais mitä kaikkee Mari sanoi. No, totesi, että joo jotain täällä takapäässä on juntturassa. Lanne jostain nikamasta 2 ja 3 häntään asti. Ja oikea takajalka oli hieman kääntynyt sisäänpäin ja joku pien osa jopa siirtynyt himpun. Mutta tää ei ollut kahden viikon takaa, vaan jostain kauempaa. Mutta Mari tuntui saavan jumit auki, thank god! 

Ei Pyry ainakaan kovin kipee ollut tai sitten on hirmu kipukynnys, kun hää vaa makas lattialla ilman mitään hihnoja ja mua. Pari kertaa nosti päätään, et onks täs pakko olla ja kuitenkin jaksoi koko tunnin. Pyry on kiltti ja helppo "potilas".

Nyt sitten pariin viikkoon ei fresbeen eikä pallon heittoa, eikä agilityä. Uida saa, jos ei hyppää laiturilta eikä pompi vedessä hulluna. Tää tuli kyl ihan sopivasti, kun on treeneissäkin agitauko. Tosin näin lomalla olisin toki halunnut treenata jotain iteksenikin. Mutta nyt otetaan iisisti ja 2-4 viikon päästä käydään näyttää Marille mikä tilanne. Yritetään sitten vaan lomailla, vaikka se ei kyl Pyrylle ole helppoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti