sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

24.7.2015 Timon tahtiin

TIMON TAHTIIN

Ihanaa oli päästä taas treenaamaan moneen moneen viikkoon. Tosin se kyllä vähän "pelottikin", että mikä meidän kunto ja lentääkö tuo mustavalkoinen iloisena kuin ilmapallo. Mutta hänpä olikin varsin hyvin kuulolla. Ohjaajalla kävi yhdessä kohtaa vähän hitaalla. Timo Liuhdon rata oli kiva, paljon putkijarruja, saksalaisia ja whiskejä.

Alku sujui ekalla suht hyvin, mutta sitten kun kokeilin jotain erilaista siihen, niin siihen jäin jumiin. Putkijarruhan mun tarttee tehdä vastakäännöksellä tai vähintään puolivalssilla. Mikään suhina ei todellakaan riitä. No sitten kun tein vastakäännöksen, mun olis pitänyt samaan kohtaan tehdä heti toinen. Se oli mulle vaikeeta, sitä paitsi oikeesti rupes huippaa. Sinänsä mielenkiintoinen kuvio, jota haluan vielä kokeilla kyllä.

A:n edessä oli putki syöttämässä, siinä välissä sivussa hyppy, jonka takaa piti mennä. Sanoin Anulle, että en todellakaan tee tuohon pakkovalssia, koska "pelkään", että menee putkeen. Niinpä, koska ollaan vieläpä treeneissä, lupasin Anulle, että teenkin sen pakkovalssin ja vieläpä ekaksi. Eikä siinä ollut mitään ongelmaa, Pyry ei edes katsonut putkeen. Ongelma olisi saattanut tulla, jos Pyry ei olisikaan pysähtynyt A:lle, mutta toisaalta sitten olisin päässyt muistuttamaan siitäkin.

Jännä vaan, miten Timon valinnat toimikin upeesti ja omat valinnat joissain kohdissa ei niinkään. Tämän totesin, kun treenin jälkeen vielä kokeilin paria saksalaista. Mutta kaikenkaikkiaan meillä meni ihan hienosti. Rata tuntui tosi kivalta ja sujuvalta. Whiskyt sujui ainakin ihan superisti. Parissa kohtaa aliarvioin Pyryn vauhdin, niin sain sitten leijeröidä muutamia esteitä (en siis vain yhtä). Mutta mitäs siitä, onnistui se niinkin. Joillain on kauko-ohjattavia autoja ja lentokoneita, mutta mullapa onkin kauko-ohjattava koira. Nih.

Ja ihanaa ihanaa ihanaa, Pyryn sisko Voltti pyöräytti 6 pentua!!!! Kunpa tilanne olisi töiden puolesta syksyllä toinen, niin saattaisi olla meilläkin pupsi. Ehkä ens vuonna sitten. Huoh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti