lauantai 4. heinäkuuta 2015

30.6.2015 Open Class

OPEN CLASS

HiHan tiistaitreeni, eikä meillä ollut kouluttajaa, niin vedettiin edellisen ryhmän rata, joka oli tulevan viikonlopun agirodun Open Class -rata. Niin, siis me, eli minä ja Marjo, muita ei ollut paikalla. Olihan se kiva, kun rata oli valmiina, mutta lopussa esteiden roudaus koppiin takas, huoh.

Alun suoran, hyppy-muuri-pituus, jälkeen 90 astetta putkeen. Siinä oli meillä suurin säätö. Vaikka kuinka ajoissa lähdin liikkeelle näyttämään, että käännytään, niin joo, kääntyihän se, mutta melkein tuli aina jaloille. Paras ohjaus meillä oli tuohon kohtaan, että lähdinkin sieltä muurin ja pituuden välistä ja valssasin putkeen. Ja avot, se kääntyi kuin unelma. Valssit Pyryn kanssa ei oo olleet mun suosikkeja, mutta täähän tuntui suorastaan flowlta. Oishan siinä voinu takaaleikata jopa kolmeen otteeseen kepeille asti, mutta sitä en tullut kokeilleeksi. Valssasin sitten sen kolme kertaa. Ja kepeillehän Pyry menee, olin minä missä tahansa.

Keppien jälkeinen elämä oli mielenkiintoinen. Eka tiukka kurvi ja sitten Pyry meni lähes ilmasin itekseen koko kierroksen, vaikka esteet ei olleet ihan linjassa. Joku on niin estehakuinen, että mua ei näköjään juuri tarvittu. 

Sitten lopussa kokeilin paria ohjausta pimeän putkikulman ja renkaan jälkeen. Ehdin jopa valssaamaan, kun lähdin ajoissa sillä aikaa, kun Pyry suoritti putkea. Mutta valssi valutti aavistuksen enempi ja sitten joutu tekee pakkovalssijaakotuksen. Mutta nekin sujui. Meille sujuvin siihen kohtaan oli saksalainen, jonka jälkeen ei tarttenut tehdä oikeestaan mitään, kun juosta maaliin.

Tehtiin sitten tuo rata pari kertaa nollana läpi. Jihuu, vaikka eihän se hirmu vaikea edes ollut, mutta silti. Ja kivaa oli, paitsi se esteiden pois kantaminen.

Tarkkailin Pyryä, kun viime tiistain jälkeen kolautti riman koivillensa ja piti hetken takajalkaa ilmassa. Niin nytkin väsyneenä mielestäni takapään liikehdintä ei jotenkin näyttänyt olevan normikunnossa, tai en ollut varma oliko jotain vai ei. Onneksi oli varattuna Mari seuraavaksi päiväksi.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti