sunnuntai 2. lokakuuta 2016

2016-10-02 Jäässä enempi ja vähempi

JÄÄSSÄ ENEMPI JA VÄHEMPI

Torstaina oltiin HiHan vikoissa aksan ulkotreeneissä. Edellinen ryhmä oli rakentanut yksilöiden MM-finaaliradan, mikä olikin varsin kiva. Treenattavaa toki löytyi. Pari kohtaa oli meille haastavia. 
Pituuden jälkeisellä hypyllä kääntyminen takaisinpäin oli vaikea, kun mun liike vei, niin Pyry hyppäsi ristiin. Yritin sitten toista kautta, pituuden jälkeen persjättö ja siitä sitten kerkesin paremmin jarruttamaan hypylle. Toinen oli, kun piti putken jälkeen saada muurille ja sieltä eteenpäin. Tuppasi valumaan putkesta, että meni ensin muurin ohi. Ja sitten kun sain muurille, meni kovaa eteenpäin ja väärän hypyn. Mutta keppikulma ansaesteineen meiltä onnistui hienosti joka kerta. 
Eka olin jäässä, kun vielä satoi, mutta hiki tuli siinä juostuani. Ajoin sitten kotiin housut nilkoissa, ettei penkki kastu. Olis siinä ollu poliisisedille selittämistä. Ihanaa päästä sisälle treenaa.

Perjantaina rallitoikoiltiin taas. Opittiin taas jotain uutta. Pitää treenata puolenvaihtoja, ne on meille uutta. Ohjaajalla edelleen vaikeuksia lukea kylttejä, mutta pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.

Sunnuntaiaamuna skrabasin auton ikkunat, what? talviko tulee, yöks! Kirsujen kisoihin Kirkkonummelle. Oikeesti olin jäässä, mulla oli kaks takkia ja kahdet hanskatkin päällekkäin ja pitkät kalsaritkin tottakai, eikä ollut yhtään kuuma. 
Tykkäsin Luomalan radoista. Tykkään, että on paljon tekemistä. Jonkun verran oli takaakiertoja, mutta meillä pysyi kaikki rimat silti ylhäällä. 
Eka radalla hyvä hylly. Kun odottelin Pyryä putkesta ja siitä A:lle, niin hups se tulikin vauhdilla ja vilahti selän takaa yhen ylimääräisen hypyn. Putkea ei kuulemma kertaakaan kukaan korjannu, niin ihan varmaan syötti erilailla kuin tutustuessa rataan. Joo joo seli seli, olisin voinu ehkä vähän ääntäkin käyttää. Mutta siihen kohtaan en osannut kyllä yhtään varautua. Mutta ei muita virheitä kai.
Tokalla radalla yhden esteen ohitus vaikeassa paikassa. Ei muita virheitä eli vitonen. Aikaa meni kun kiersi esteen ympäri ja pari kaarrosta tuli myös. Lisäksi kontaktit on vähän hitaat, kun himmaa. Mutta tuolla vitosella 11./74.
Kolmannella radalla lähti sitten ihan lapasesta. Oma olotilakin oli ihan väsynyt ja "löysä" eikä Pyrykään oikein ollut kuulolla. Se oli ns. huono hylly.

Päivään olen siltä osin tyytyväinen, että tehtiin 2 kokonaista rataa pienin virhein. Mutta nollat antaa odottaa vielä. Jospa sitten loman jälkeen aloitettais kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti