sunnuntai 23. lokakuuta 2016

2016-10-22 Viikon varrelta

VIIKON VARRELTA

Nyt kun on syksy ja talvi tuloillaan, ei tule enää treenattua muuta kuin viikon ohjatuissa agilitytreeneissä eli joka toinen viikko Saijalla ja joka viikko Hihan treeneissä. Riittääkö tuo meille edistymiseen....toki kisatkin on tavallaan treenausta.

Kisasin Espanjasta tultua viikonlopun molempina päivinä. Tulokset ei päätä huimanneet, lauantaina 3 hyllyä ja kymppi, sunnuntaina 2 hyllyä ja vitonen. Lauantai tuntui aika mahdottomalta. Radat eivät olleet mahdottomia, mutta olin huolimaton ja jostain syystä (ärsyyntyneisyydestä lopulta ehkä) ei oltu Pyryn kanssa ihan samalla radalla. 
Sunnuntaina Lägillä tuntui jo agilityltä, edelleen pientä huolimattomuutta, mutta jatkoin jo rataa kuin mitään virhettä ei olisi tullutkaan. Viimeisellä radalla, vaikka hylly olikin, päästiin hyvin rytmiin ja se tuntui aika huikeelta.

Tiistaina Saijan treeneissä suurin osa onnistui jollain lailla. Rata oli kiva. Vaikeimpia ovat vauhtikäännökset, tuolla laukalla ja vauhdilla. Pitäisi treenata käännöksiä kuin aina palkkaisin siihen. Vaikeaa se palkkauskin on, kun koiralle ehkä paras palkka on saada mennä kovaa esteitä. Mutta joo, kyllä, pieniä vauhtipätkiä ja palkkaa.

Torstaina olin ensimmäistä kertaa Satu Hillin treeneissä. Tykkäsin tosi paljon. Olin tullessa jo huonolla tuulella, mutta se lähti sitten viimeistään radalla pois. Se vaan oli kivaa, vaikka vääntämistä vähän olikin. Olihan niissä käännöksissä tekemistä, mutta rytmitys oli meillä avainsana. Välillä sai kiihdyttää ja välillä jopa kävelin! Varsinkin kohdassa, jossa meinaa vähän leiskahtaa leveäksi. Ja se toimi! Tuli paljon plussaa vihkoon.

Ai niin olen unohtanut kertoa, että hommasin Saijan neuvosta vihkon, johon analysoin treenejä ja kisoja ja sitä kautta pyrin parantamaan suorituksia. Sieltä voi katsoa tavoitteet, fiilikset, plussat ja miinukset ja mitä jäi kotiläksyksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti