tiistai 19. joulukuuta 2017

2017-12-16 Vuoden viimeisiä viedään

VUODEN VIIMEISIÄ VIEDÄÄN

Tän vuoden vikoissa pentutreeneissä oli kyllä niin kivaa ja ehdittiin tehdä yhtä ja toista. Aksapentunen irtosi suht hyvin. Kääntyikin hyvin ja oikeeseen suuntaan, jos ohjaajalla ei vaan jää rintamasuunta auki. Pari kertaa tuli liikkeeseen eikä mennytkään lelulle. Mutta joo, osasi luopua hyvinkin lelusta. 

Keinua kokeiltiin taas. Ihan aluksi meinasi oikasta ja vähän jänskätti. Mutta sen jälkeen menikin hyvällä vauhdilla ylös ja sieltä sitten nostettiin taas alas.
Pussilla ei ongelmia, tosin ei taidettu tehdä ihan suljettuna. Mutta reipas oli.
Renkaalla hän oli niin pal vikkelä, et ohjaaja oli vähän hukassa ennenku tajusi missä kannattaa seistä ja heittää palkkaa. Vielä muistuttelin kontaktien alastuloja.

Rane on kyl sellanen kiltti ja vikkelä väkkärä. Hän oli kokoajan kuulolla ja vauhtia piisas. Mutta niin kivaa. Nyt on tehty vaan kerran kahteen viikkoon, mutta ens vuonna sitten kerran viikossa. Jeeeeee.

Tokon sarallakin tais olla vuoden vikat tokotreenit, omalla pikkuporukalla. Pyryn kanssa lähinnä ollaan muutaman kerran treenailtu. Poikkeuksena nyt viimeksi teinkin enempi Ranen kanssa niitä Ninan läksyjä. Sain heitettyä kapulankin pitkälle ja hyvin haki. Aika hyvin keskittyi myös, vaikka oli häiriötä. Ja hyvää harjoitusta oli myös häkissä oleminen sillä aikaa, kun Pyry tokoili. Pyryn kanssa tehtiin vähän seuraamista, muutama kierto, ja lopuksi kaksi kertaa kahden minuutin istuminen. Hyvät treenit, hyvä mieli!

Pyrykin täytti jo 7 vuotta! Ääk, jo niin paljon. Pyry on kyllä niin hyvä esimerkkikoira tuolle riiviölle. Hän on kiltti vastaantulijoille, ei välitä rähjäävistä ollenkaan, eikä hätkähdä kovia ääniäkään jne. Hän on vähän liiankin kiltti välillä. Rane saa viedä lelut ja luut suusta. Pyry ei ole kertaakaan ärähtänyt tai tapelleet ainakaan mun silmien alla. Pehmo-Ranelle riittää välillä pieni irvistys jättämään Pyry rauhaan.

Mutta että mulla on ihana Pyry ja nyt myös ihana Rane. Ei voi uskoa, että mulla on jo kaksi noin ihanaa ihanaista ja niin rakasta. Kiitos kasvistädille tuhannesti luottamuksesta antaa mulle tuollaiset kultakimpaleet. Näissä mulla on joululahjaa joka jouluksi. <3 <3 <3 <3 <3 <3

Inline images 1
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti