torstai 28. joulukuuta 2017

2017-12-26 Hallilla hetki

HALLILLA HETKI


Joulun välipäivinä oli niiiin tylsää, että lopulta viimeisenä iltamyöhänä kysyin Heliltä josko se lähtis hallille hetkeks (pääsin vapaakorttilaisen siivellä halvemmalla). Tahdoin tehdä jotain Ranen kanssa. Ja tehtiinhän me. Tänx Heli.


Otin muutamat kontaktien alastulot A:lla ja puomilla. Hienosti odotti "saa"-käskyä, vaikka edessä oli putkikin.


Tehtiin myös hetki rengasta Helin kanssa vuorotellen kutsumalla. Ja lopuksi lähetin yksistään ja sinne meni.


Pari kertaa rytmitystä ja jarrutusta kahdella hypyllä. Yritin myös neljän hypyn sarjaa. Mutta sain jo ekan hypyn ohi. Ranella ei juurikaan ole vielä estefokusta. Mutta se nyt ei ole ehkä mikään ihme näin vähillä treeneillä kuin kerran kahteen viikkoon. Ei mitään lähellekään niin hienoa kuin Vinkki, jonka Saija ohjasi neljän esteen takaa. Vau.


Otettiinkin sitten hyppytekniikkaa. Hienosti odotti ja hyvin hyppäsi, kun katse oli edessä palkassa. Tekniikka näytti hyvältä. Ja tekniikan lisäksi auttaahan tämä myös estefokukseen.


Tehtävien välissä kun jäätiin juttelemaan, Rane juoksenteli levottoman näköisenä meidän ympäri, siis ympyrää. Se pitää katkaista ja komentaa vaikka maahan siksi aikaa. Mieliala sekin on tosi tärkeä, ettei vain hulluna yritä tehdä kaikkea yhdellä kertaa.


Paljon paljon on vielä tekemistä, ja saa ollakin, sehän se kivaa juuri on, treenata ja nähdä ja kokea sen edistyminen.


Rane nyt 7 kk ja kotimitalla noin 50cm. Rane <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti