keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

29.4.2014 Nyt levätään

NYT LEVÄTÄÄN

Käytin Pyryn taas Nina-Fyssarilla ja kyllä siellä oikeassa takareidessä on jonkunasteinen revähdys tms., kun pistää hanttiin venytettäessä, eikä edes hieronnalla auennut. Ei kiva. Jos en olis menny kyselemään jumppaohjeita takapäälle (lisää syviä lihaksia), niin en vieläkään tietäs mistään revähdyksestä. 

Ollaan viikko jumppailtu ja kyllä jo huomasi eron. Se on ollut ihan kivaakin. Mutta nyt ei oo yhtään kivaa, kun ei saada edes jumpata. Eikä saada tehdä mitään, paitsi kävellä 10 minuutin remmilenkkejä, vähän venytellä ja sitten kylmää. Pyryn askellajeihin ei oikein kuulu kävely, aika hankalaa tulee olemaan nyt ekaks ainakin pari viikkoa. 

Varmasti kaikki palkitaan myöhemmin. Nyt on vaan tylsää eikä tehdä mitään. Tauko saattaa tehdä hyvääkin. Ja onhan tuo revähdys saattanut haitatakin meidän menoa, kun ei tiedä milloin se on tullut. Maltti on nyt valttia.

Liikkeet näytti taas ihan hyvältä, mistään ei arvais. Nina sanoi, että on pojalla kipukynnys korkeella, kun venytti koipea ja sanoi vielä "moni koira olis jo käyny käteen kiinni", ja Pyry vaan makoili. Paikalla, valmiit,... lepää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti