perjantai 6. maaliskuuta 2015

2.3.2015 Kuulolla

KUULOLLA

Ohjaaja, sekaisin kuin seinäkello, unohti täysin että oli oma koulutusvuoro. Onneksi toinen Sari muistutti edellisenä päivänä ja vaihdettiin sitten jopa vuoroa, kun töissä edelleen mahdoton hoppu. Nyt vielä piti tehdä viiden päivän duunit kolmessa päivässä, että tää pääsee lomalle pariks päiväks. Ja aah parhaillaan kirjottelenkin lomalta. Loma ilman lapsia, miehiä ja eläimiäkin. Jonkun noista ehkä olis voinu ottaa mukaan.

Kerkesin sitten iltavuoroon treenailee. Sarilla oli kiva rata. Ohjaaja oli edelleen pallo hukassa, huuteli esteillä mitä milloinkin. Mutta juuri sen takia, olipa Pyry Kuulolla. Raukka pieni yritti parhaansa mukaan ymmärtää mitä ohjaaja haluaa. Ja osa käskyistä tuli tietenkin vielä myöhässä, kun oli vähän pitkät piuhat. Pyry jopa kääntyi kesken hypyn, kun huutelin oikeeta ja vasenta. Kyllä se näytti olevan mahdollista.

En kyllä tiedä miten se on mahdollista, mutta meillä meni oikeestaan hyvin. Pyry on taitava kepeillä ja eikä tarvii putkeenkaan saatella A:n ohi, se kyllä löytyy ja siksi pääsin hyvin ajoin seuraavalle esteelle, jossa epäiltiin ettenkö ehtisi. Pyry siis sai kymmenen plus, se teki kaikkensa, mutta ohjaaja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti