tiistai 31. maaliskuuta 2015

30.3.2015 Voihan vippaus

VOIHAN VIPPAUS

Saijan koulutuksessa pitkästä aikaa, tällä kertaa HiHan treenissä. Rata oli oikein hauska. Alussa oli vaihtoehto-ohjauksia, joita sitten kellotettiinkin. Kaikki sinänsä onnistui, kertaakaan ei mennyt putkeen, joka oli lähellä hollilla. Nopein tais olla vastakäännös+poikkari. Vaikka ensin valitsin ihan valssin ja jatko vaan rytmityksellä.

Yksi pohdittava kohta (alun lisäksi) oli ihan lopussa, jossa myös oli vaihtoehtoja.  Lopulta päädyin sitten vippaus+vastakäännökseen (olikohan se niin?).
Mutta kaikkein hankalin  kohta oli, jos yritin tehdä puomin jälkeen vippausta, jossa esteet oli levällään vähän kuin kolmiossa. Pyry ei osannutkaan tulla vippaukseen pysähdyksistä puomin alastulolta. Ei ,vaikka kuinka yritin. Teki whiskyn ja meni väärälle hypylle jne. No en olisi sellaista ohjausta siihen kohtaan tehnytkään, kun onnistuneesti olin jo pari kertaa takaakiertoniistänyt (tms). En tiedä, pitää vielä kokeilla toiseltakin puolelta, onko oikeesti noin vai oliko eilen vaan joku poikkeuspäivä.

Kun oli vielä aikaa, kokeilin pari kertaa puomin leijeröintiä. Hyvin lähti toiselle puolelle, no problem, mutta kun tuli pussista, kääntyi aina minua kohti ja siten hypyn ohi. Mun olis pitäny keretä pidemmälle.

Kivaa vaihtelua kokeilla eri vaihtoehtoja ja vieläpä kellotettuna. Tärkeintä ei ole voitto, vaan murskavoitto. Ei sekuntiakaan tasoitusta kilpatovereille. Vai miten se meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti