maanantai 3. elokuuta 2015

2.8.2015 Laitisen laineilla

LAITISEN LAINEILLA

Oltiin pitkästä aikaa kisaamassa, ja kerrankin ei ollut mitään muuta menoa, kun oli Lägin kisat. Tuomari Arto Laitisen radat oli oikeestaan ihan mukavat, sopivat. Se mikä mulle niistä jäi mieleen, niin jokaisella radalla oli mutkaputkia, joissa sai miettiä kumpaa puolta/kautta vie, että kerkee seuraavalle.  Samoin sain tehdä jonkun verran whiskejä ja oli siellä parit A-putki-erottelutkin, joista kyllä selvittiin joka kerta. Meidän tulokset ei päätä huimaa, 3 hyllyä, mutta kaksi niistä oli oikeestaan tosi hyviä, ainakin saatiin niistä monelta kehuja ja tuntui ne itestäkin kivalta mennä.

Eka rata meni kans, sanotaan, ookoo. Ohjaaja vaan oli hiukka jännitystilassa ja tuntui kauheelta mennä sydän pamppaillen, loppuvapinasta puhumattakaan. Siinä meille tuli kepeillemenossa joku kommervenkki. Siinä oli A hollilla ja Pyry tais lukee sitä. Otin sen kyllä huomioon rataan tutustumisessa, mutta joku blackout mulle varmaan siinä tuli. Lähti myös A:lta vähän omin päin, niin otin sitten puomin ihan kunnolla ja keinun kans lopussa.

Tokalla radalla olis pitänyt kepeillä mun mennä tarpeeks pitkälle ja ohjata siitä putkeen, niin olisin ehtinyt ohjata Pyryn seuraavalle hypylle takaakiertoon. Uskon, et olisin selvinnyt siitä, mutta kun perskuta kuuntelin kanssakilpailijoita, että pitäis muistaa jarruttaa siinä ennen putkee, niin sitä jäin siihen sitten tekee, enkä sit ehtinykään enää. Pöh. Loppurata taas priimaa.

Vikalla radalla kömmähdys tuli vasta kolmasvikalla hypyllä. Jotenkin yllätyin, että Pyry ei tullutkaan niin nopeesti putkesta ja vähän jouduin ikäänkuin odottelee sitä ja sitten juutuin paikalleen, kun piti vekata, ja tulihan se sitten vauhdilla kuitenkin. Tehtiin vauhdilla yks ylimääräinen hyppy.

Saatiin monelta taholta hirmusti kehuja. Ja kuulin kuinka vikalla radalla yleisö oikein huoahti, kun tuli se virhe siihen loppuun. Ihanat ihmiset. Kiitos. Kyllä on ihana fiilis, vaikka hyllyjä olivatkin. Pyryn kanssa oli vaan niin ihana tehdä yhdessä samaa rataa. Hän oli niin pal hyvin kuulolla. Ei olleet nollat kaukana. Tahtoo kisamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti