perjantai 14. elokuuta 2015

2015-08-11 Saija-treeni

SAIJA-TREENI

Tiistaina pitkästä aikaa Saijan treeneissä kentällä, Hi-Han treenit siis. Kas tiesin jo alussa, että tietyssä kohdassa saattaa tulla ongelmia eli esteeltä numero 13 alkava pien hässäkkä. Sen isompia hässäköitä ei sitten juur ollutkaan.

Se alkoi siis takaakierrolla, sitten oli pituus ja sen jälkeen suora putki, jonne piti ehtii tekee putkijarru, koska sen edessä oli vielä putki houkuttimena. Takaakierto oli siis "heilautettava" vauhdilla, jotta ehtii tekee putkijarrun edessäpäin. Ennenkuin mentiin yhtään estettä, laitettiin pituuden tolppa sinne takaakiertoon, että kiertäisi kauempaa ja hyppääminen olisi helpompaa. Eli tavallaan ongelma numero yksi oli eliminoitu. Ja se toinen onkelma olikin se putkijarru, mikä ei vaan tähän päivään asti ole ollut meidän bravuureja. Laura sanoi hauskasti, että näyttää kuin putki oikein imaisisi Pyryn, niin onhan siinä jarruttamisessa tekemistä tuossa vauhdissa. Ja kun liike vie, enkä aina ehdi kunnolla ajoittaa kääntymistä tai jopa pysähdystä. Nonni, nyt jäi imaiseva putki verkkokalvolle.

Kentällä oli aika lämmin ja Pyry-raukka sai juosta uudestaan ja uudestaan. Kuulemma pitäis hommata toinen koira, jos haluaa treenata vielä enempi. Nii-i, tahtoiski, mutta kun ei vaan tänä vuonna töiden takia voi. Mutta ens vuonna...ehkä.

Mutta oli tosi kiva rata ja taas tuli muistutus mitä pitää treenata. Pyry lähtee kyllä hienosti takaakiertoihin kauempaakin, mutta menee niin nuollen, että nyt on vaan treenattava niitä takaakiertoja siivekkeellä tai tolpalla. Toki hän on kyllä oikein elastinenkin, mutta joskus rima on vaan niin mahdottoman lähellä, kun mennään sieltä mistä nopeiten pääsee. Ja se toinen treenattava oli sitten niitä naminami-putkijarruja.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti