maanantai 24. elokuuta 2015

23.8.2015 Piirikisat

PIIRIKISAT

Huh mikä viikonloppu. Lauantaina 11 tuntia HiHan kisoissa töissä ja eilen Uudenmaan piirimestarikisoissa, jotka oli myös HiHan järjestämät. Kaks päivää mielettömässä auringonpaisteessa. En valita ilmasta, aah ihana auringonpaiste, mut pää oli hiukka tohjona eilen illalla. Piirikisat järjestettiin Nummelan pesisstadionilla, ja olihan kiva paikka. Tilaa oli ja tykkäsin yllättäen juosta sillä pohjalla.

Tuloksilla ei nyt juhlittu, mutta kokonaisia ratoja kuitenkin. Molemmilta radoilta tuli 10. Toisella tais olla rima + kielto kepeillä ja toisella rima + A:n alastulokontakti, what???
Tyhmiä virheitä, rimat tuli heti toisella hypyllä, mahdoinko kääntää pääni liian aikasin jo seuraavalle esteelle. Tuo alastulo mua kyllä vähän hämmästyttää, tulihan se luvatta läpi joo, mutta aina on silti ottanut kontaktin. Lopussa otinkin puomin kontaktin viimesen päälle ja hienosti kuunteli ja vasta luvalla tuli. Tokalla radalla kepeillä näköjään Pyry ei kestä, jos olen aikas rinnalla siinä alussa. Silloin vaan möykkäs ja meni parinkymmenen sentin päästä ohi.

Joukkueradalla sitten sanoin vielä Anulle, että pitää jäädä kepeillä ensin taakse ja antaa Pyryn mennä ensin. Ja arvatkaa mitä tein. Edellinen kolme hyppyä oli sopivasti kaarella, niin olinkin taas yllättävän nopeesti siinä kepeillä, just, hyvä minä. Ja sitten piti tehdä kunnon putkijarru ja teinkin, käännyin ihan Pyryyn päin juuri ennen putkea, mutta ei sitten, hää paukkas edessä olevaan toiseen putkeen. Voi ketutus ja hylly. Emme sitten saaneet tulosta, kun Nizzakin sai hyllyn. Kai se on vaan yritettävä taas treenata lisää noita putkijarruja. Olisko mitään uutta juttua siihen, kun nää vanhat ei tahdo oikein toimia?

Kivaa silti oli ja paljon hyvää radoilla. Pyryn kanssa on kyllä superia, kun pystytään menee jo kokonaisia ratoja. Antaiskos Saija meille jonku yksärin joskus, ens viikolla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti