sunnuntai 13. syyskuuta 2015

2015-09-13 Taas vierähti viikko

TAAS VIERÄHTI VIIKKO

Tiistaina HiHan treeneissä paikalla vaan minä ja Mari. Mutta ei se mitään, tehtiin edellisen ryhmän takaaleikkaustreeniä, siis sellasta siksakkia. Arvasin, että pari menee ihan hyvin, mutta neljässä olikin tekemistä, varsinkin kun Pyry ei ihan hirveesti kysele vaan ohjeet pitää tulla ajoissa.
Lopussa Mari lähetteli Pyryä kepeille milloin mistäkin. Ja viimeinen lähetys oli lähestulkoon keskelle keppejä. Ja mitä tekee Pyry, oli menossa sinne keskelle päin, ja koukkasi sitten aloituksen oikein. Vähänks hienoo.

Keskiviikkona ostin tuurausvuoron Saijan treeneihin. Ihan hauska rata, jossa piti välillä jarrutella; välillä putkella, välillä hypyllä. Ja putkijarrut meni ihan kohtuullisesti. Sen sijaan kovasta vauhdista hypyllä jarrujen piti tullakin tosi ajoissa. Alussa se onnistuikin tosi hyvin, mutta sitten väsyneenä ei kyllä ollut tietookaan jarruista. Ja vähän sama oli radan onnistumisen kanssa. Mutta ei ihan mahottoman huono kuitenkaan.

Viikolla treenattiin omalla pihalla vähän tokoa, kun ei olla enää HiHan ryhmätreeneissä, kun kieltäydyin kouluttamasta arkitokoa. Kaikista vaan ei ole kouluttajaksi, sori. En halunnut stressata vielä sitäkin. Treenasin vähän noutoa, ruutua ja tötsän kiertoa.
Noudossa vaikka kuinka läheltä yritän ja sanon "nätisti" juuri ennen tarttumista kapulaan, niin Pyry vaan ei osaa ottaa kapulaa rauhallisesti. Täysillä tai ei ollenkaan. Sämoin oli vähän hukassa, että kiertäis "takakautta". Ei ny kerkee.
Ruutu meni itseasiassa aika hyvin. Onnistui joka kerta.
Sen sijaan laitoin pikkutötsän yksistään nurtsille ja sanoin Pyrylle "runt", niin hän teki merkkiä, kun tolla tötsällä sellasta ollaan joskus kauan sitten tehty. Pyry kiertää ihan hyvin lyhtypylvään ja tulee sivulle tuolla yhdellä käskyllä. Minkä oppimiseen meni about kolme kertaa. Mutta tolppa on eri kuin tuo tötsä. Ja nyt tarttis opetella tuon tötsän kiertoa. Tosin en tiedä onko tuo tötsä siinä aina sellanen korkea (jota mulla ei ole). Pitääpä ottaa selvää. Olis silti kiva, jos hää kuuntelis mitä sanon. "Runt" ei edes kuulosta sanalta "merkki". Nih.

Sunnuntaina oltiin BATin ulkokisoissa, tuomarina Anne Viitanen. Ja vaikka radat ei olleet ihan helppoja, niin tykkäsin niistä juuri siksi, että niissä sai tehdä töitä. Eka rata 5 virhepinnaa, oli todennäköisesti rima, nyt en ole ihan varma. Tuolla hyvällä vitosella oltiin 8./43 !!! Ei huono!
Toinen oli hyppis ja siellä tuli valumisia ja yksi aika alun valuminen saikin Pyryn menemään hypyn ohi ja siihen se sitten vähän niinkuin läsähti. HYL.
Kolmas rata tuntui tosi hyvältä menolta. Kovaa piti juosta, enkä ehtinyt siinä katselemaan nostiko tuomari käsiä vai ei. Oikeastaan ihannetilanne, että ohjaaja ei huomannu missä virhe tuli, eli jatkettiin vaan rataa kilpailunomaisesti. Tuloksena kuitenkin hylly. Jostain. Voisin kuvitella, että virhe tuli kepeillä, kun piti ottaa sivuetäisyyttä ja valssata, niin saattoihan siinä jäädä viimeinen keppi kiireessä suorittamatta, vaikka yritin kyllä olla huolellinen. Mutta mene ja tiedä, hyvä hylly kuitenkin. Pyry on tosi hyvin kuulolla nykyisin, kunhan ne ohjeet vaan tulee ajoissa. Pyry <3

Sais kyllä olla muitakin HiHalaisia samoissa kisoissa, niin sais edes toiset silmät kattomaan missä menee vikaan. Ja Vantaa ei oo muutenkaan mun mieleen, jostain syystä menisin mieluummin tonne länteen. Mutta ens viikonloppuna sille välille eli Kirkkonummelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti