maanantai 18. huhtikuuta 2016

2016-04-17 Kisaraporttia

KISARAPORTTIA


Eilen käytiin Kirkkonummella kisaamassa. Nybergin radat oli sopivan sujuvia, tietty jokunen haastekohtakin jokaisesta aina löytyi.
Ja juhuu, me saatiin se vika aksanolla sm-kisoja varten! Laitoin vielä Sirkan tarkistaa, että onhan se nyt todellista. Oltiin kuudensia, kun kaarratti parissa kohtaa enempi. Vaikka miten tekisin niiston, valuu, valssin, valuu, irtoo ja valuuuuuu!
Ne pari muuta rataa oli hylättyjä. Toinen oli ihan jeeskin, kun meni helpossa kohtaa esteen ohi ja ehti sitten jo hypätä seuraavan. Eikä muita virheitä tullut. Näin siinä käy, kun keskittyy johonkin hankalaan kohtaan, niin unohtuu ohjata helpot kohdat.


Tänään oltiin sitten Sipoossa JAU-hallissa. Ja hertsyygeli, olihan vauhtiradat Karstusella. Sai pinkoa ihan tosissaan. Päivän kaikki putket, joita oli radalla yleensä kolme, olivat suoria. Eikä edes tarvinnut keretä takaakiertoihin ja silti tuli ihan hitokseen kiire. Ja lopputulos ehkä kuvaa tätä parhaiten, saatiin meinaa yhteensä 5 kieltoa!!! Ja miks, no siks tietty, kun rouva ohjaaja oli aina myöhässä. Osasin "pelätä" yhteentörmäyskohtia ja selvisin niistä. Kaikki eivät valitettavasti, oli monta läheltäpiti-tilannetta, ja yks polvi sitten menikin.
Meillä oli nouseva suunta tulosten puolesta. Eka hylly, toka kymppi ja kolmas vitonen. Olisko neljäs ollu täysosuma?


Eka rata oli hyppis ja siinähän ei saanut hengähtää kuin kepeillä. Radan pituudet oli jotain 190 metriä. Kun ei kerkee, niin kieltojahan niistä tulee. Ekalla niitä tuli kolme ja hyllyhän se on sitten. Tokalla tuli vaan kaks. Ja vikalla tulikin vaan yks rima alas. Nollia tuli sillä radalla vaan kolme ja me oltiin sillä vitosella sitten neljänsiä (4/40), nopeimmalla ajalla. 


Vikalla radalla oli vähän samanlainen kohta alussa kuin eilen, jonka mokasin. Ja nyt päätin, että se onnistuu. Et perskules ei mokata heti alussa taas. Ja ehkä sisuuntuneena aiempien ratojen ehtimiseen, päätin pinkoo vieläkin nopeempaa. Se oli oikeestaan hauskaakin ja jäi kyllä hampaankoloon, et olisin halunnut kokeilla uudelleen. Pyry kyllä pelasti pari kohtaa, tai niin..., olenhan kouluttanut sen sillai, että osaa esim. takaakierron kauempaa, kun itse en kerennyt ihan kohille. Ja toinen, osaa kyllä eteenmenon. Siellä oli ansaestettä siellä täällä, mutta tuolla käskyllä meni juur niinku pitikin, etiäpäin. Ja taisin käyttää suuntakäskyjäkin. Nyt oli kuulkaas melkein kaikki oljenkorret käytössä. Pyry oli super jälleen kerran!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti