maanantai 4. huhtikuuta 2016

3.4.2016 NoDo

NO DO NODO

Torstaina olin kouluttamassa ja tein treenin edellisen viikonlopun Jalosen radasta, koskapa se jäi kaivelemaan mieltä. Ja joopa joo, jäin samaan kohtaan kuin kisoissa, vauhdilla putkeen ja sieltä olis pitäny kääntyy tiukasti. Noh, eipä kääntynyt vieläkään tarpeeks. Kukaan ei lentäny niin lähelle keppejä kuin Pyry.
Ja jos olen johonkin luottanut, niin Pyryn keppeihin. Ja kisoissa menikin 90 asteen avokulman hienosti. Noh, eipä mennyt enää. Vaikka mitä tein, meni kakkosesta. Vasta kun leikkasin takaa, meni oikein. No can do. What? Nytkö alan sitten pelkäämään keppien onnistumista? En kyllä suostu.

Sunnuntaina kisaamassa Hyvinkäällä NoDo'n kisoissa, tuomarina Arto Laitinen. Milloinkohan olen edellisen kerran ollut siinä hallissa, kauan kauan sitten ja se oli yhä ihan samanlainen. 
Radat oli jonkunverran kiemuraisia, mutta ihan kivoja. Tosin alkukatsauksella tuntui taas olevan esteitä pitkillä väleillä.
 
Alku tuntui hyvältä, kun hyppis meni ihan hienosti. Vain yksi rima putosi, kun avasin suuni riman kohdalla. Mutta sillä vitosella vasta 15./60, kun tuli 13 nollaa.

Toka rata oli jotain ihan kummallista. Me ei oltu Pyryn kanssa samalla aaltopituudella. En tiedä muistuttiko agilityä edes. Rimoja tuli alas monta, ja siinä kohtaa, noin puolessa välissä, totesin, että nyt riittää. En oikein vieläkään tajua mitä tapahtui. Toka rima kun tuli alas, se ajatus vaan ehkä jäi mun päähän. Noloa. Enkä puhunut Pyrylle vähään aikaan.

Pyry olikin paremmin kuulolla taas vikalla aksaradalla. Hylly sieltäkin tuli, kun paukkas väärään päähän putkea tiukassa päällejuoksukohdassa, johon en siis kerennyt. Jatkoin kuin ei mitään olisi tapahtunut, ja loppurata meni ihan jees.
Rimat ainakin pysyi tällä kertaa. 

Little Step'sien (3 kpl) tulos ei tänään ollut hääppönen. Todettiin sitten, että paikassa oli todellakin vikaa, koska koirat ja ohjaushan oli täydellistä. <3 <3

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti