keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

2016-06-29 Vepeeee

VEPEEEE

Onneks työt antoi sen verran periks, että ehdittiin vepetreeneihin tänään. Oltiinki tänään pienemmällä porukalla, kun muutama oli pois. Pyryn veli tuli tuuraamaan.

Ajattelin, että alkuun, kun Pyry ei vielä ollut käynyt vedessä ja selkeesti hulluna sinne haluaa, että tehtäisiin veneestä hyppy. Minä olin rannalla ja toinen Sari veneessä. Ekassa hypyssä oli pientä epäröintiä. Mutta toisessa hypyssä vietiin vene kauemmaksi ja hyppy meni superhyvin. Samantien veteen vaan kun päästetään, eikä mitään epäröintiä. Tätä olen kaivannutkin taas sen ensimmäisen kerran jälkeen. 

Toisena tehtävänä lähetin Pyryn veneelle vaihtamaan kapula leluun. Todella hienosti ja innokkaasti veneelle läksikin, mutta luovutustilanteessa on vielä säätöä. Lelu saattaa pudota heti, kun näkee lelun. Mutta parempaan päin tämäkin liike. Ollaankin kuivaharjoiteltu kotona sitä, että tuo lelun käteen eikä metrin päähän, niinkuin on ollut tapana kaikki nämä vuodet. Tokokapulan toki tuo niin kuin pitää, mutta leluilla en ole vaatinut, niin tässä on lopputulos. Nyt sitten urakkaa opettaa tuomaan lelu käteen myös vedessä.

Kolmantena tehtiin veneen noutamisen alkeita ja aloitettiin pelkän lelun hakua veneeltä, Heliltä. Ja se menikin vallan mainiosti. Ehkä joku päivä sitten kokeillaan sitä veneenkin hakua.

Tänään oli kyllä sellaiset hyvänmielen vepetreenit. Monta asiaa onnistui tai sitten ollaan vaan pikkuhiljaa edistymässä.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti