perjantai 9. syyskuuta 2016

2016-09-07 Vanhuus ei tuu yksin

VANHUUS EI TUU YKSIN


Tiistaina taas odotettu Saijan treeni. Reisi, kun revähti pari viikkoa sitten, niin vähän varoin ja pelkäsin miten pelittää. En ehtinyt oikein spurttaamaan kunnolla, kun jo olin rähmälläni. Lähetin Pyryn putkeen, enkä yhtään katsonut koiraa, kunnes näin vilauksen ja muks, törmättiin ja siinä samassa muljautin sitten nilkkani. Sattui kyllä ihan hitokseen, mutta pääsin ylös ja ajoin autolla kotiinkin asti. Kai siinä venähti nivelsiteet tai jotku, onneksi ei mitään sen pahempaa. Enivei on se vielä vähän turvoksissa. Kävellä pystyn ihan hyvin nyt, mutta ei saa yhtään laittaa nilkkaa vinoon, sitten sattuu. Däm, vanhuus ei todellakaan tuu yksin. Polvi vois vielä mennä samasta jalasta...
Ärsyttävää, kun haluis treenaa. Oma huolimattomuus, itseä saa syyttää. Ehkei hoksottimet olleet ihan vimosen päälle enää kymmenen aikaan illalla. No mut annoin lelupalkan ja koiran Saijalle, että "täs" ja voi että ne meni upeesti. On se hienoo, kun sen osaa.


Keskiviikkona vepessä, vielä, kun ilmakin oli niin lämmin. Jatkettiin samaa kuin viimeksi, Lefa toimi koutsina. Hetsattiin köydenpätkällä rannassa, köysi veneeseen, ja sinne ui ja hienosti takas. Pari kertaa saatiin Pyry lähtee yhtään epäröimättä. Jes jes, se oli hieno näky, se on siis mahdollista. Kait se lukko joskus murtuu lopullisesti. Sitä odotellessa. Vielä on ainakin ens viikolla treeni, mutta ilmoista riippuen ja taitaa sitten jäädä talvitauolle.


Eilen jätin aksatreenit sattuneesta syystä väliin, mutta otin tottista omalla pihalla. Ruutuun meno on tavallaan haastavaa. Kun menee vauhdilla tarpeeks pitkälle, menee hienosti ja saan pysäytettyä. Mutta sen jälkeen liian nopeaoppinen koira rupee ennakoimaan, eikä mene enää ruutuun asti. Käyn sitten taputtelemassa ja laitan palkankin ruutuun ja silti vähän vaikeaa. Pöh.
Toinen ärsytys mikä tuli eilen pihalla esille oli tötsän kierto. Mulla ei ole sellasta korkeeta tötsää, vaan sellanen matalampi. Sitten kun pihalla on vielä aksahyppyjä, niin se on ihan mahottoman vaikeeta lähtee kiertää sitä tötsää. Ihan liian pieni mun pikku puudelille, mikä tötsä? en nää?
Tänään sitten ajattelin mennä rallytokoilee. Kunhan en astu yhtään vinoon pehmeellä kentällä. iiik.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti