sunnuntai 18. syyskuuta 2016

2016-09-18 P...HAU

P...HAU

Saijan kanssa tänään aamusella (ihan liian aikaisin, huoh!) kisaamassa Orimattilassa. Mutta onneks oli hieno ilma, kun oli vielä ulkokisat, ehkä viimeiset tänä vuonna. Tuomarina Hilpi Jaskari, jonka radat oli suht helpot, tai ainakin selkeet, vaikka ei onnistuttukaan. Tuloksena 5, hyl, 10.

Eka radalla muuten jees, mutta yllättäen tuli kolmannesta välistä kepeiltä pois. En oikein tiedä mitä tapahtui, ihan kuin olisi haistellut siinä kohtaa maata. Mutta ei muuta kuin uudestaan ja hyvin pujotteli loppuun asti, vaikka itse jäin kauemmaksi. Aikaa meni siis tuohon ja kontakteilla himmaa liian aikaseen, niin oltiin vitosella vasta yhdeksänsiä (nollia oli kuus).

Tokaradalla tuli taas hämmennys (lue: jähmettyminen). Putkesta näytti tulevan hypylle niin kovaa, että jäin paikalleni ja jatkosuunnitelma kepeille meni plörinäks. Rintamasuunta aukes, kun olin liian takana ja Pyry meni keppien sijasta edessä olevaan putkeen. Että silleen.

Vikalla radalla alku meni kuin unelma, ihan suunnitellusti, pakkovalssi ja heti seuraavalla takaakierrolla persjättö, jotta ehdin kunnolla tekee suoralle putkelle putkijarrun. Pituudella saatoin kääntää pään etsien mihin sitten, niin pituuden vika palikka kaatui. Sitten olin vielä juoksemassa eteenpäin, kun piti mennä putkesta putkeen, niin Pyry jäi siihen sitten pyörimään, ja siitä kielto. 

Eli sama linja jatkuu, aina jotain ja ihan ohjaajan piikkiin. Lääkkeenä tähän nyt vaan lisää kisaamista. Sen verran on vaan viikonloppumenoja, ettei oikein ehdi ennenkuin  vasta lokakuun puolivälissä. Ei oo reiluu. Onneks on sentään treenejä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti