keskiviikko 7. syyskuuta 2016

2016-09-04 Tokoillaan

TOKOILLAAN


Keskiviikkona oli vepetreenit, eikä meitä ollut kuin neljä, Marjo, Lefa ja Tomy.
Mutta olihan hyvät treenit. Sai tehdä ihan rauhassa ja tehtiinkin, neljä kierrosta. Lefa koutsas mua Pyryn kanssa. Leikittiin ja hetsattiin Pyryä köydellä rannassa. Sitten köysi veneeseen ja vielä pientä hetsausta ja Pyry veteen. Ei vielä lähtenyt empimättä, mutta parempi kuin pitkään aikaan. Lopussa otettiin veneestä hyppy, siinä ei ole "lähtötilannetta" ainakaan rannalta.


Torstaina Hi-Han aksatreeneissä kouluttajana oli Ville. Yritin niin lämmitellä omat koipeni, mutta eipä se oikein riittänyt. Viimeistään siinä kohtaa, kun oli kaksi suoraa putkea peräkkäin, reisi sanoi taas itsensä irti. Juoksin sitten minkä kykenin pitämällä reidestä kiinni. Parit käännöskohdat treenin alle. Pitää miettiä miten erotan whiskyn ja kääntymisen takaisin, nyt Pyry hyppää mieluusti ristiin.


Sunnuntaina Tokon piirimestaruuskisoissa Porvoossa. Uskaltauduin mukaan, kun pyydettiin. Olivat alemman luokan koiria vaille. Joukkueessa siis Anna-Leena, Jaana, Kati ja Minä. Unohdin mainita, että treenattiin Jaanan kans viikko sitten. Yks kerta, eikös se riitä. Käytiin läpi AVO-luokan liikkeet. Uudet säännöt olivat tuoneet jotain uutta. Yksi mitä ei oltu treenattu oli liikkeestä istuminen. Toinen oli ruutu. Sitten oli tietty minuutin paikalla istuminen. Ja kaikissa vanhoissakin oli aina jotain petrattavaa.
Ei se ollutkaan niin pelottavan jännittävää kuin silloin pari vuotta sitten, kun olen viimeksi kisannut. Tätähän vois tehdä ja treenata tietty liikkeet paremmiksi. Lopputulos (taas) kakkonen, 228 pistettä, kun nollillle meni kaksi liikettä, liikkeestä maahanmeno ja ruutu.
Juuri oltiin menty liikkeestä seisominen ja nyt olis pitäny mennä maahan. Jäi sitten seisomaan taas. Kokeilin kisan jälkeen, enkä saanut Pyryä liikkeetä maahan millään. Myöhemmin kotona asiassa ei ollut mitään vaikeaa. Sitä paitsi, koko viikon treenain liikkeestä isstumista. Sse olis nyt takuulla onnistunut. Toinen joka meni nollille, oli ruutu. Pyry lähti vauhdikkaasti, mutta ennakoi sitten ja himmasi liikaa vauhtia. Meni sitten juuri ja juuri kulman yli jäi sitten ruudun sivuun. Kysyin mitäs nyt teen, piti antaa uusi käsky. Annoin uuden käskyn ja Pyry meni nenä maassa ruutua ympäri, muttei vahingossakaan keskelle.
Tuomari Ranne-Savander rokotti kaikista "jalkaan törmäämisistä". Vauhtiliikkeet meillä nyt vaan on sellaisia, että osuu mun jalkaan. Ei varsinaisesti törmää, mutta joo osuu. Luoksetulo oli ihme ja kumman kympin arvoinen, ei siis törmännyt.
Mutta kaikenkaikkiaan hieman innostuin taas tokostakin. Jos treenaisi kaikki liikkeet himpun paremmiksi ja menisi sitten kisaamaan. Joukkue ei nyt myöskään yltänyt mitaleille, oltiin ehkä 4-5/6. Jaanalta meni myös pari liikettä nollille, Katilta ainakin yks, mutta Anna-Leenasta leivottiin piirinmestari. Tulos ei kuulemma ollut huiman korkea, mutta voitto on voitto. Onnea Anna-Leena!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti