sunnuntai 20. elokuuta 2017

2017-08-20 Rane reipas

RANE REIPAS


Viikonloppuna on tutustuttu paljon uusiin ihmisiin ja koiriin.
Eilen kävin koirien kanssa maalla äidin synttäreillä. Rane oli siellä kuin kotonaan. Oli kyllä samantien kaikkien kaveri. Toki Pyry, kun on kaikkien kaveri, auttaa asiaa. Rane oli oikein vieraskorea, eikä tehnyt vahinkojakaan sisälle.


Tänään ollaan oltu pelkästään Ranen kanssa HiHan aksakisoissa turistina. Siellä tavattiin myös sisko Vola ja veli Bou. Ihana nähdä miten ovat kasvaneet. Ja olihan ne kasvaneet. Rane näytti toistaiseksi noista melkeinpä pienimmältä ja tassujen kokokin sitä kertoi. Boulla oli aikas isot tassut. Eivät sisarukset minun silmään kuitenkaan miltään jättiläisiltä näyttäneet. Ihan sopusuhtaisia painikavereita olivat edelleen. Ja jaksoivat toista tuntia kiehnätä toistensa kanssa. Välillä tehtiin uusia koiratuttavuuksia, ihmeteltiin jumppaavia ohjaajia, syötiin nameja, kaivettiin maata, tutkittiin uusia hajuja, tutustuttiin uusiin aikuisiin ja lapsiin.
Hannan Luukas näki Ranessa varmaankin Zapin ja halusi kovasti tutustua Raneen. Jostain syystä Ranea jännitti himpun Luukaksen kanssa. Luukas oli kyllä niin ihanan rauhallinen ja näki, että on tottunut koiriin. Musta tuntuu, että se oli se hiljaisuus, mikä epäilytti Ranea. Kaikki uudet ihmiset yleensä tulee aika reippaalla äänellä tervehtimään, niinkuin vanhoja tuttuja. Rane kävi kyllä syömässä nameja Luukaksen kädestä ja muutenkin oli ihan lähellä, mutta ei ihan halikaveriksi vielä ryhtynyt. Sen sijaan kuuli ja tunnisti taas Sari T:n ja Elinan, ja oli niin halipusua. 


Ai niin, Rane sai ensimmäisen rokotuksensa ja oli reipas myös eläinlääkärissä.
Nyt siis 12 viikkoa ja painoi 6,4 kg (vertailuna Pyry painoi 11 vko 6,2 kg ja 12,5 vko 7,05 kg).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti