torstai 5. lokakuuta 2017

2017-10-04 Eläinten päivä hyvä päivä

ELÄINTEN PÄIVÄ HYVÄ PÄIVÄ

Jotta tällanen hermoheikko saa mielenrauhan, käytiin eilen sitten Ranen kanssa eläinlääkärissä, ekaa kertaa Vihtivetissä. Mukavan oloinen paikka ja oikein mukava lääkäri Tetti kokeili ensin vasemman etujalan. Ei missään mitään reagointia. Sitten oikea etujalka, ja tulihan sieltä vinkaisu, parikin. Ei ollut minun mielikuvitusta siis. Astui kyllä jo ihan hyvin, mutta ei aina ihan varannut koko painolla mielestäni. Rane reagoi siis oej kyyner ja olka. 

Elikkäs kuvat piti ottaa. Punnitsin Ranen tullessa ja painoi 9,6 kg. Tetti tuli rauhoitusaineen kanssa ja totesi, että "aa sä oletkin noin hoikka poika" ja tuikkasi ruiskusta jonkun verran roskiin, "riittää se vähempikin". Ja riittihän se.
Hoitsu oli kans kovin ihastunut Raneen. 
Sitten koitti totuuden hetki. Tetti näytti kuvat molemmista jaloista. Vasen, ei mitään. Oikea, ei mitään. Ei mitään poikkeavaa, kaikki siistiä niinkuin olla pitääkin, ainakin tällä erää. Voi huokaus, ihanaa. Kivi kyllä putosi sydämeltä.

Nyt sitten otetaan vähän aikaa iisisti, yritetään ainakin. Hihnalenkkejä ja ei mitään hirmuriehumisia Pyryn kanssa. Mutta liikkua sai, jos haluaa. Lekuri kehotti pitämään Ranen myös edelleen hoikkana. Aion myös hommata mattoja tiettyihin paikkoihin. 

Tää oli eläinten päivä ja samalla Saijan nimipäivä, kaikin puolin hyvä päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti