lauantai 6. tammikuuta 2018

2017-12-31 VUODEN VIKAT

VUODEN VIKAT


Käytiin Saijan ja Tanjan kans hallilla treenaa. Rane sai treenata ekaks.
Yritin vähän seuraamista, mutta ei oikein kyenny keskittymään. Sitten tehtiin pari tötsän kiertoa, jossa ihme ja kumma Rane lähtikin hyvin, vaikka en näyttänytkään kädellä. Mä vähän ohjaan tokoa agilitytyyliin. Sitten tehtiin kahden lelun leikkiä. Joka oli ihan jees.
Mielestäni paras oli meidän ihkaeka ruutukokemus. Laitettiin lelu ruudun yläosaan ja hyvinhän tuo sinne meni lelun hakemaan. Mutta sitten ei laitettukaan lelua ja ajattelin, että mitenkähän tässä käy. Mutta usko koiraan, sehän on ihan huippu, sinne läks vaikka näki, ettei siellä mitään ole. Saija heitti lelun juuri kun tuli ruutuun. Vautsi.
Aksat jäi tekemättä.


Sitten lähdin lenkille ja kun tulin takas menin Suskin kans juttelee ja lopulta tehtiin vielä pentujen kanssa mm.keinun paukuttamista. Ranea jänskätti vähän mennä kontaktille, kun sitä tehtiinkin näin päin, että keinu on viiden sentin korkeudella ja itse sitten liikkeellään paukauttaa sen.
Rengas oli ihan mahdotonta jostain syystä. Väisti varmaan kymmenen senttiä ennen monta kertaa. Ja minähän en luovuta. Renkaan jälkeen vielä pari Aan kontaktia.


Illalla Jaana tuli koirineen kylään. Ketään ei eristetty, mutta saihan noita poitsuja vahtia. Pyry nyt loikoili vaan sohvalla eikä katsonutkaan Penaan päin. Mutta Ranea pitikin hieman valvoa. Lumi kans vaan makoili hermostuneesti lattialla. Meillä oli telkkari päällä ja musat aika kovalla.
Eka pamaus, kun kuului, Rane murisi hetken, ihmetteli ja jatkoi sitten luun syömistä. Yhden aikoihin käytin ulkona ja koko ajan kumisi jossain. Just ennenku mentiin ovelle, kuului lähempää isompi pamaus, ja mitä tekee Rane....heilutti häntää! Ihanaa!


Yöllä vielä tein jotain suurpiirteisiä tavoitteita paperille tälle uudelle vuodelle.


RANE,RANSU,RAUNO,RANSKIS...
Agility: opetella kaikki esteet + ohjaustekniikat, ehkä jopa kisata joku      möllikisa loppuvuodesta.
Toko: Tokossa tarttisin jonkun suunnitellun kurssin tai käydä silloin tällöin jollain prolla, kun itse en osaa. Kaikkien luokkien liikkeitä tietysti pitäis jo opetella, mutta se vaatis todella jonkun neuvomaan. Mutta jos vähintään ALO-AVO-luokan liikkeet olisivat jo paremmalla mallilla loppuvuonna.
Rallytoko: Vähintään ALO-AVO-luokan liikkeet hanskassa.
Oma asenne: yritän aina olla positiivinen, koska Rane on todella herkkis, eikä kestä mun hermostumista. En vertailis muihin, tehtäis vaan omaa juttua omaan tahtiin. Ei mitään "mutta, kun..."-lauseita. Yritän keskittyä tekemiseen kunnolla ja tekisin vaan parhaani.


PYRY,PYRTSI,PYRHÖNEN...
Toko: AVO-luokka vähintään korkattua ja opetella sellasia mitä oikeestaan ei koskaan olla juur treenattu (vaikka olis pitäny, mutta kun en osaa) esim. tunnari, ohjattu nouto, ja tyhjään lähettäminen.
Rallytoko: vähintään RTK-2 ja uusien liikkeiden opettelu tietty esim. putki (ilman agilityvaihdetta)
Vepe: Lähdöt kuntoon, siitä on niin paljon kiinni


Ihanaa tästä se alkaa pian jokaviikkoinen treenailu kahden ihanan vauhtivillen kanssa! Pääasia, että meillä on kivaa ja saadaan kokea wow-fiiliksiä onnistumisista!
Hyvää Uutta Vuotta kaikille!







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti