lauantai 6. tammikuuta 2018

2018-01-06 VAPAAKORTTI

VAPAAKORTTI


Hommasin sitten vapaakortin Lägin halliin. 4 kuukautta saa käydä treenailee omalla aikataululla. Tänäänhän se piti sitten ekaa kertaa käydä, Rane vaan pääsi. Ihanaa oli treenata ihan rauhassa (kun ei ollut muita edes tulossa), ja kun ei ollut mitään aikalimiittiä. Toki jokin suunnitelma olisi hyvä olla olemassa. Ehkä ens kerralla.


Yritin taas aloittaa tokolla, seuraamisella. Mutta on se vaan vaikeeta keskittyä siihen. Muutama askel kerrallaan vasta mennään.
Vauhti on aina hauskaa ja kapulan nouto menikin ihan superisti.
Parit tolpan kierrot ehkä 7 metristä, mutta ei kyllä vielä juurikaan kauempaa.


Sitten aksaa. Kontakteja hyvin, jopa sain Ranen keinulle, kun se alku siitä ylösmenosta jänskättää. Sitten nostin pois. Otinpa sitten puomin alastulolta lähdön putkeen ja hienosti odotti lupaa.
Rengas meni tällä kertaa ihan päinvastoin kuin viimeksi eli tosi hyvin.
Tehtiin myös "hyppytekniikkaa" neljällä hypyllä, kun ne oli siellä sopivasti jo valmiiksi. Ne meni hyvin lähettämällä lelulle tai ilmankin tai ohjaamalla sivusta kummaltakin puolelta, nätisti hyppi.
Sitten vielä putki ja pari hyppyä, joilla tein mm. sylkkäreitä ja kokeilin takaaleikkauksia. Sylkkärit meni hyvin, mutta takaaleikkaukset ei. Seuraavalla kerralla yritän keskittyä vaikka niihin sitten.


Olipas kivaa ja Rane oli reipas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti