tiistai 16. tammikuuta 2018

2018-01-16 Etäpäivä

ETÄPÄIVÄ


Viime torstaina käytiin hallilla klo 21 jälkeen treenaamassa. Tarkoitus oli "väsyttää" Rane, niin että nukkuisi aamuun asti. Ei auttanut, heräsi neljältä, huoh.
Treenailtiin taas vähän sitä ja vähän tätä.


Perjantaina alkoi Saijan penturyhmä, jippii, nyt kerran viikossa. Sieltä saatuja kotiläksyjä voi sitten käydä vapaakortilla itekseen hallilla treenailemassa. Ihan parasta.
Tehtiin ekaa kertaa muuria ja samalla siihen perään parin hypyn kanssa myös ekaa kertaa persjättöä. Sanoisin, että muuri ja persjättökin meni hyvin, mutta sitten oli vähän vaikeuksia hypyllä, kun olis pitänyt pyörittää takaakierto. Siinä oli yllättäen aikaa, niin ohjaaja ehti liian pitkälle ja oli siivekkeen edessä/tiellä. Ja siellä edessä, kun oli putki, niin sinnehän tuo oli jokakerta menossa. Hyvin irtoo. Mutta eipä kuitenkaan mennyt putkeen asti. Hyvin myös kuunteli, ohjeet vaan kun tuli myöhässä. 
Sitten tehtiin puomia maassa (alla pari putkenpidikepussia, että saatiin edes vähän alamäkeä) ja otettiin vauhtia myös hypyltä. Oli kyllä muutama niin superhieno hyvävauhtinen pysäri ja luvalla pois. Jes!


Tänään oli etäpäivä. Ihan mahtavaa, kun voi käydä keskellä päivää treenaamassa.
Eka tein Pyryn kanssa vähän seuraamista, liikkeestä maahan, seuraamista oikealla puolella, puolenvaihtoja edessä ja takana ja noutoa. Ja olihan se pakko tehdä vähän aksaakin, 15 cm:n rimoilla. Ja voi että se oli ihanaa, ja niin helppoa, kun koira osaa.
Ranen kanssa tehtiin myös ensin vähän tokoa, seuraamista ja noutoa. Jännästi tuntuu noutavan aina oikean kautta, vaikka kapula olis missä asennossa.
Aksassa tein takaaleikkauksia ja oikea-vasen erottelua hypyllä. Kaikki vaihtelevalla menestyksellä. Silti tuntui kivalta, kun pystyy jo menemään muutaman esteen pätkiä. Viimeiseksi vielä vähän rengasta, joka tuntui sujuvan niinkuin vanhalta tekijältä.
Mun kullanmurut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti