sunnuntai 25. helmikuuta 2018

2018-02-25 Jotain uutta, jotain treenattavaa

JOTAIN UUTTA, JOTAIN TREENATTAVAA

Harmittaa ihan et koko viikkoon en ehtinyt hallille. Perjantaina sentään päästiin Saijan treeneihin. Tehtiin kivaa ja oikein opettavaista radanpätkää. Alku tais olla se vaikein osa, jossa tuli vähän säätöö. Muutenhan rata meni ihan jees.

Heti kakkosella oli about 90 asteen käännös, jossa ei vielä osannut tulla merkkaukseen eli tuli ensin ohi, minä oli myöhässä sitten sen merkkauksen takia liikkeelle lähdössä tai sitten olin myöhässä valssissa ja meni selän taakse...matalat rimat ja hän tulee niin pal kovin...mut kyl se siitä sitten rupes sujumaan.

Sitten kokeiltiin ekaa kertaa puomia, ihan koko puomia eikä vaan alastuloa. Ensimmäinen kerta tietysti jännitti, puomi oli kuitenkin ihan normina, eikä alaslaskettuna. Kolme kertaa ja Rane meni jo tosi reippaasti. Ihanaa!

Eli niin kivat treenit, jotain uutta ja jotain treenattavaa.

Niin kivaa, että seuraavana päivänä kävin hallilla parikin kertaa. Aamusella oli pakko päästä treenaamaan Ranen kanssa vielä tuota rataa, kun tiesin että rata on vielä paikoillaan. Pyry sai tehdä tottista. Illalla kävin sitten vielä Helin kanssa tekemässä pienesti aksaa, silloin rata oli jo muuttunut. Mutta ei me montaa estettä tarvittukaan. Hyppy ulospäin ja kulman yli hyppy ja putkeen. Ja voi että Rane meni hienosti ja sain valssattua niin hyvissä ajoin ja kaukaa, kun Rane hoiti niiiin hienosti sen kulmahypyn. Ihanaa ihanaa, toivottavasti tuo pysyy vielä sitten, kun rimojakin nostetaan. On paljon paljon helpompaa, kun ei tarvii tuollaisissa kohdissa babysittaa, vaan voi luottaa, että koira hoitaa hommansa eikä hyppää "liian läheltä". 

Ja nyt tuo reipas Rane haluaa ulos. Missähän Pyry?


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti