sunnuntai 4. helmikuuta 2018

2018-02-04 Ei mitään twistiä

EI MITÄÄN TWISTIÄ

Oltiin taas perjantaina pentutreeneissä. Oli tosi kiva noin kymmenen esteen rata, jossa oli vähän kaikenlaista (takaakierto, valssi, niisto...). Ihan uutta meille oli kuitenkin yksi twistikohta, johon koutsi sanoi, että ei mitään twistiä vaan sellainen laiton päällejuoksu, muuten ei kerkee. 

Okei, sellanen sitten. Tiesin/arvelin, ettei Rane sellaista osaa. Menee hyvin takaakiertoon, mutta tulee niin mun liikkeeseen, että ohihan tuo tuli. Laitettiin verkko avuksi ja avot. Treeniksi saatiinkin juuri, että Rauno pysähtyy liikkeestä pudotettuun leluun. Ja sitä voi tehdä vaikka missä ilman esteitä.

Into piukeena haluaa kentälle ja hyvin irtoo, mutta aina on pientä hiomista. Niisto meni hyvin, kunhan en peitä siivekettä. Valssikin hyvä kunhan suunta on oikea ja nopeammin valmiiksi. Sitten tehtiin taas puomin alastulo-osaa, toinen pää putkenpidikkeen päällä. Alastulot jees ja luvalla hienosti pois. Mutta se alkupää...meinaa vaan aina oikaista suoraan alastulolle. Ollaanko tehty siis liikaa pelkkää alastuloa sivusta?

Tänään käytiin hallilla Helin ja Jaanan kanssa. Yritin nyt keskittyä siihen lelujuttuun liikkeessä. Ja hyvin keskittyi leluun. Lisäksi tehtiin muutama niitä laittomia päällejuoksuja verkolla. Jee, on se kivaa, mutta iik, on se vikkelä.

Sitten ajattelin, että tehdään vähän keinun alkeita avustajan kanssa, kun kerran sellaisia oli kerrankin. Eikä Ransu meinannut taas millään tulla keinulle sieltä alusta, saatikka päähän. Palkattiin sitten, kun tuli puoliväliin. Tarttee muistaa ottaa pentutreeneissä esille ja ottaa treenin alle, että rohkaistuu. Eikös se ole nuorena vitsa väännettävä. Tarjoamisella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti