tiistai 9. lokakuuta 2018

2018-10-08 S & S

S & S

Elikkäs Sonjalla ja Saijalla. Viikonloppu meni Jaanan pippaloissa ja MM-kisoja katsoessa. Niitä kun katsoo, niin tuleehan siitä into päälle, että pitäis päästä treenaamaan ja onneks meillä sattui olemaan Sonjan treeni sunnuntaina ja vielä perään Saijan treenit maanantaina.

Ihan mukavasti meni taas sunnuntaina, ja saatiinkin paljon kehuja, kun Rane on vaan niin <3. Joitain juttuja mitä jäi mieleen;
-Twistissä esim. vois ohjata vain yhdellä kädellä. On vielä niin uus juttu, etten ole vielä sisäistänyt sitä. 
-Keinulla pelkkä "keinu"-käsky, että erottaa puomin sitten "kiipee"-käskyllä. Saija on tästä sanonut aiemminkin.
-Niistoissa/pyörityksissä on edellytykset hypätä tiukemmin/paremmin, nyt hyppäsi vähän ristiin ensin. 
-A:lta kahden hypyn loppusuoraa hiottiin, kun kääntyi ekan hypyn jälkeen jo minuun päin ja viimeisen sitten ohi. Esteet oli lomittain, mutta silti. Palkkaa maaliin vaan.
-Kaikki muu meni aikalailla hienosti, varsinkin kepit, joissa leijeröin putken.

Saijan treenissä oli rytmitystä, kääntymisiä, takaakiertoja, keppejä...
Ja oikeestaan oli vaan keppi-"ongelma" (ja ohjaajalla radanmuistamisongelma). Hassua, kepit on olleet Ranella tosi hyvät, mutta nyt olikin häiriönä lähellä ollut putki. Siitä vierestä aloitus oli mahdottoman vaikeaa. Ja kun minähän en halua mennä sinne väliin mitenkään, vaan haluan antaa kepeillemenon koiran hommaksi. Näin olen tehnyt Pyryn kanssa ja näin teen Ranenki kanssa. Putkea päin pujottelukin oli vaikeaa. Ei mennyt loppuun saakka vaikka mitä olisi tehnyt. Laitettiin sitten yksi ohjuri loppuun, niin johan helpotti. Elikkäs treeniin keppejä eri tilanteissa (häiriöillä). 
Lopuksi kokeilin niitä pyörityksiä. Toiseen suuntaan meni ihan superhyvin ja tiukasti kääntyen (paremmin ei vois enää mennä), ja eikä toiseenkaan suuntaan ihan huonosti mennyt, mutta siinä oli ehkä hiukka petrattavaa.

Treeniin sitä ja tätä, voi voi, mutta nyt ei ole vielä oikein mahiksia treenata, kun ei ole kuin ne ohjatut treenit. Treenipäiväkirjaan tulee tavaraa, joita sitten varmaankin treenaan, kun vapaakortin hommaan.   

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti