perjantai 11. lokakuuta 2019

2019-10-11 Kivaa ja kauheeta

KIVAA JA KAUHEETA


Viime viikonloppuna lähdin Pian kanssa espísten toko+rally-päivään (Mika&Krista). 
Tokossa se oli kaikilla lähinnä rauhottumista ja luopumista. Siinä käveltiin ympäri hallia ja kevyesti vaihdettiin suuntaa, jos kiinnostui maassa olevista leluista tai muusta.  Pienesti käytiin perusasentoa ja seuraamista läpi. Eli parempaan perusasentoon ja ei niin tiiviiseen seuraamiseen käsikosketusta. En varmaan sisäistänyt läheskään kaikkea, kun hän puhui niin pal paljon.


Rallytokossa Kristan kanssa tehtiin ensin kisanomaisesti rata ja sitten käytiin sitä läpi. Rane kävi sen verran kierroksilla, että sitä ei olisi pitänyt päästää sellaisessa radalle. Ja kyllä se näkyikin tekemisessä alussa. Kristakin sanoi, että on kuin lentoon lähdössä.
Tulihan sieltä sitten hyviä huomioita muitakin;
Käännöksiin ensin käsiapu, niissä huolellisuutta. Ja täyskäännöksissä tarkkana, ettei istu. Ne onkin hankalia, kun ei itse oikein näe.
Eteentulot olleet vähän epätarkkoja, niin niihin voisi ottaa korokkeen, että saa suoran asennon varmasti. Siis koroke sen verran iso, että koira mahtuu siihen istumaan.
Sitten treenattiin sitä askel kyltin jälkeen sivulle -juttua. Sekin oli yllättävän haastavaa aluksi, aina oli vähän sivuttain. Kristakin kokeili Ranella.
Kyllä rallyssakin on hiomista siellä ja täällä.
Loppuajatuksena; palkkaa seuraamisesta, ei tempuista!


Sunnuntaina oltiin Saijan pitkän radan treenissä. Radalla 34 estettä ja olihan se vaikeahko, mutta kai siellä jotain onnistuikin, kun sellainen fiilis ainakin jäi. Juu vähän flänkkäs, ja eihän sitä voi kaikkea muistaa, että käskyjä "oikea" ja "vasen"kin vois käyttää. Onneks on koutsi, joka kertoo ja muistuttaa.
In-in't ja saksalaiset onnistui, mutta keppikulmat oli vaikeita meille vielä. Silti jäi niin hyvä mieli, että ilmoitin meidät Ranen kanssa ekoihin aksakisoihin. Hups.
Ja sitten Tessa laittoi mulle jotain 26 videota meidän treenistä! Ööö...no...ilmottu on jo.


Rane kävi viime viikolla osteopaatilla ja tällä viikolla fyssarilla ja kaikki oli kunnossa. Niin valmiita ollaan, kun nyt ollaan. Treenattavaa vielä yllin kyllin, mutta kyllä pitäis esteet osata kuitenkin. Ja huomenna siis jännää tiedossa. Kivaa ja kauheeta!


  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti