keskiviikko 23. lokakuuta 2019

2019-10-21 Wräppäillään

WRÄPPÄILLÄÄN

Vaikka nyt on vapaakortti, niin ei vaan pääse treenaamaan aina silloin kun haluis. Oonkohan nyt käyny about kerran viikossa eli kolme kertaa. Sen verran kuumotti, että oli pakko ostaa ylimääräinen vuoro Saijan treeneihin. Rata oli tosi kiva, vaikkei päästy ku 23/32, jäi vielä pari kohtaa mitkä olis halunnu kokeilla.
Paljon Rane tulee vielä liikkeeseen, katsoo ja kysyy ja ohjaaja taas on hidas, varsinkin jos joutuu vähän babysittaa, niin tasan on myöhässä seuraavalta. Sitten minä myös usein oletan, että lukitsi jo esteen ja ei sittenkään, pystyy vielä viittä senttiä vaille vaihtaa suuntaa. 

Tehtiin pari hienoa leijeröintiä, tai olin ainakin superyllättynyt ja ite tosi häpi niiden onnistuttua. Olin vähän epäileväinen mitenköhän käy, kun ei oltu sellaista aiemmin tehty. Tai siis ollaan leijeröity, mutta esteet on aina vähän erilailla. Kun vauhti on tarpeeks kova, niin hetkessähän nuo on leijeröity ihan ohimennen.

Kepit tuottaa edelleen vähän tuskaa. Menee jo aika kivasti sisään kovastakin vauhdista, mut R lähtee tokavikalta oikoo. Lähtee mun liikkeeseen mukaan. Nyt tarttee laittaa keppien jälkeen vielä yks hyppy ja sen taakse palkka. Ja ohjuri avuksi jos tarvii.

Sitten tuli vähän flänkkäiltyä. Käännöskäskyt on vielä treenin alla. Huomasin kyllä pari hyvääkin käännöstä jo ponnistusvaiheessa, mutta kovasta vauhdista kääntymiset varsinkin, ei oikein onnistuneet. Tykkää näemmä työskennellä kauempana, kun lähti helposti flänkille. Kääntyy kuitenkin pitää ja suulliset käskyt kyl pitää treenaa. Sitten piti ruveta wräppäilee eli pyörittää siivekkeen ympäri, kunnes käännös on halutunlainen ja voi jatkaa matkaa.

Treenilista vaan kasvaa, iik. Noh, treenaaminen on kivaa. Mietin eilen miten muistan kaikki läksyt, kun ei ollut kynää eikä paperiakaan. Sitten keksin, että kai nyt kännykässä joku sanelukone on. Ja olihan siellä, ääninauhuri nimeltään. Sinne sitten puhuin muistiin kaikki ja himassa purkasin ne treenivihkoon.
...Wräppäillään...mulle tuli nälkä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti