sunnuntai 29. syyskuuta 2019

2019-09-29 Päästiin luokalta

PÄÄSTIIN LUOKALTA

Parissa viikossa on taas tapahtunut vaikka mitä.

Saijan treeneissä tehtiin Nicola Giraudin rataa. Me ei kyllä osattu paljoo mitään. Yks saksalainen oli sentään hieno. Sitten ruvettiin treenaa whiskyä, koska sitä ei oikeesti vielä osata. Ja in-in:eissäkin parannettavaa.

Viime viikonloppuna oltiin Turussa Anun ja Helin kanssa kattomassa agilityn MM-kisoja perjantaista sunnuntaihin. Aamuksi aina hallille ja illaksi (ja yöksi) meidän maalle. Kivaa oli, mutta oli tuo aika rankkaa ja jännää.

Yks ilta treenattiin rallytokoa piirikisoihin osallistuvien kanssa. Rata meni mun mielestä ihan hyvin ja todella vauhdikkaasti. Vähän mentiin kuin pikakelauksella. Mitä tässä enää treenaamaan, me osataan se mitä osataan. Tosi hämärällä parkkiksella laitoin Olegin syöttelee Ranelle nameja. R oli vähän varuillaan, mutta ei haukkunut edes.

HiHan aksatreeneissä tuntui, että in-in ja yhden käden takaakierto onnistuivat nyt hyvin. Toki lisätreeniä tarvitaan, että tulee varmemmaksi. Kepit sen sijaan ihan kesken. Menee tokasta sisään ja tulee tokavikasta pois, ehkä liikkeeseen.

Nyt oli kolmas viikonloppu, jolloin en oo kotona. Tällä kertaa Ruotsinpyhtäällä piirikisoissa, lauantaina tokoa ja sunnuntaina rallytokoa. Pyry jäi Saaralle hoitoon.
Tokossa jännitin kai eniten luoksepäästävyyttä. Tanjan neuvosta leikittiin ihan viime hetkeen ja me mentiin tuomarin luo eikä päinvastoin. Ja ihan mahtavaa, se toimi. Me oltiin niin voittajia tässä vaiheessa, vaikka mitä olis tapahtunut sen jälkeen. 
Perusasennot jäi vajaaksi monesti, kun nyt ei tullutkaan palkkaa niinkuin hetki sitten. Seuraaminen taasen paikoitellen hieman liian tiivistä. Kakeissa kanssa eka istumaannousu on aina vaikea. Epävarmuutta johtuen mun jännittämisestä ja palkattomuudesta, näin uskoisin. Tokokokeesta 170 pistettä, ykköstulos, TK1, ja tervemenoa AVO-luokkaan.
Ja ylläreiden ylläri HiHa sai piirikisojen joukkuepronssia (minä, Satu, Pia, Tanja ja Heli)! Aika mahtavaa!

Tänään sitten samassa paikassa ihanan kauniissa ruukkimaisemissa rallytokon piirikisat. Vaikka rata meni hienosti, niin yksi isompi virhe vähän harmittaa. Jaana oli just sanonu Sannulle, että muista sitten tossa kohtaa ensin pysähtyä. Ja Sannu sanoi mulle saman. Ja kumpikaan meistä ei sitä muistanut. Voi däm. Oltais vaan ilman sitä saatu 99/100 pistettä, melkein täydet, olishan se ollu hienoo. No nyt saatiin 89 pistettä, ei sijoituttu, mutta päästiin taas luokalta ja saatiin RTK-1. Tällä kertaa ei tullut joukkueelle (minä, Sannu, Jaana ja Lena) yllärimitalia.

Nyt tulee tottikseen treenitauko, kun ei osata AVO-luokan liikkeitä vielä kaikkia. Rallytokossa sen sijaan ollaan koko ajan treenattu ylempien luokkien ratoja, niin voi lähteä heti kisaamaan. Aikas kiva viikonloppu Ranen kanssa. <3
 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti