lauantai 2. toukokuuta 2015

2.5.2015 Neljäs kerta toden sanoo

NELJÄS KERTA TODEN SANOO

Saijan Keskiviikon treenejä kuvaa niin parhaalla tavalla Vahstedtin Jounin kommentti treeneistä
"Toivottavasti se kesä tulis pian. Kyyti oli tänään aika kylmää; hallissa kävi meinaan aikamoinen Pyry ja Viima ..."

Tänään lauantaina oltiin vaihteeks Liedossa kisaamassa, Berglundien radoilla. Jäi mieleen, että aika paljon oli molemmilla takaakiertoja. Kyllä meinas heemo mennä parin ekan radan jälkeen. Melkein olis tehny mieli heittää hanskat tiskiin. Meno oli samanlaista kaahotusta kuin keskiviikkona, sellasta ville vallaton -meininkiä. Kontakteilla ei pysytty, niin otin uusiks, ja eiku käveltiin pihalle. Ja todellakin samantien treenaa pihalle kontakteja. Mutta mutta...ei siellä pihalla mitään ongelmaa taaskaan tietty ollut. Sisällä vedettiin kontakteja jo kaikella mahdollisella, kävelyrampilla ja portailla. Ehkä se auttoi takomaan päähän, mitä se "kiipee" oikeesti tarkottaa.

Kolmas rata jo näytti agilityltä. Mutta neljäs kerta toden sanoo. Se oli hyvä rata, ehjä kokonainen rata, jossa oltiin Pyryn kanssa ihan kimpassa. Herttinen sentään, me saatiin nolla ja noustiin kolmosluokkaan!!!!!! Kisakirjassa ykkösputki piti loppuun asti (siis kuus kappaletta voittoja)! Ihan mahtavaa! Vaikkei me sinne kolmosiin ehkä ihan valmiita olla vieläkään tai ikinä, mutta sinne vaan on nyt mentävä! Näköjään me tarvitaan neljä rataa, ennenku meillä alkaa vasta toimii, kun muut siinä kohtaa jo väsähtää. Tai ehkä se oli se ketutuskäyrä mikä koko ajan nousi ja sai sellasen perkele-asenteen päälle, että johan rupee koirakin kuuntelee.

Mut hei, me lennettiin ny kolmosiin! Siellä ollaan, treenattavaa riittää aina vaan, ykkösinä yhä jarrut ja kontaktit. Mut vaikeuksista huolimatta Pyry on ihan paras treenikaveri, kiitos kasvattaja ja koutsi Saija! Kiitos muillekin tsemppareille ja kouluttajille! Yks etappi taas saavutettu. Happy happy happy!

2 kommenttia:

  1. Hurjasti onnea!
    Ei ole helppoa Pyryn kanssa, se on niin nopea ja niin nopeasti tilanteissa pitkine jalkoineen & radanluku taitoineen. Olen kovin ylpeä teistä!

    VastaaPoista