sunnuntai 18. lokakuuta 2015

18.10.2015 Kirkkiksellä jälleen

KIRKKIKSELLÄ JÄLLEEN

Taasen oli vuorossa kisat Kirkkonummella. Ja tällä kertaa Muotkan kiemurat. Vauhdikasta ja kimuranttia menoa. Mutta ehkä se just sopii meille Pyryn kanssa. Pitää jotenkin enempi tsempata ja pohtia mitä tekee missäkin.

Eka rata olikin nolla! Jes! Tuli kyllä parit valumiset ja kontaktit tehtiin kunnolla, niin aikaa varmaankin siinä vähän paloi. Mutta oltiin 4./33. Nyt on sitten kolme nollaa kasassa, ihan hyvä tahti. Ehkä se tuplavahinkokin joskus tulee, ei ne ainakaan kaukana oo olleet.
Toinen rata oli hylly, mutta ei sekään ihan huono. En ees enää muista mistä se hylly tuli.
Vikalla radalla sitten kaks virhettä. Sylkkärin jälkeisen hypyn Pyry veti niin nuolemalla, että rima putos. Ja sitten tuli yhen mutkan vähän liian kovaa, niin meni seuraavan ohi. Mutta muuten tämäkin rata varsin mallikas. Siis meidän radoiksi.

Oli paljon hyvää. Ei tietoakaan lähdöstä varastamisesta. Kontaktit priimat. Kepeille meni vaikka mistä ja loppuun asti, vaikka olis seinä ollu vastassa. Samoin hyppäsi pituuden, vaikka ikäänkuin seinä vastassa. Ja koko ajan oli kuulolla. Aina on kuitenkin varaa parantaa, niin nuo valumiset ...

Nyt on pakko hehkuttaa tuota koiraa pitkästä aikaa, kun se vaan on niin makee. Joo haastavaa on ollut agilityssä ja on varmaan aina, mutta saa ollakin. Tylsää olis, jos ei tarttis joka mutkaa pohtia, oikeesti. Tykkään sen kanssa treenata ja kisata. Pyry vaan on sellanen kultamuru, niinku se ymmärtäis kaiken mitä sille höpötän. Ei oo koskaan yksin, kun on Pyry seuralaisena. Tänään taas moikattiin Iriksen Trippiä. Pyry on siinäkin niin herrasmies, meni maihin ja yritti itekin näyttää pieneltä. Niin nätisti leikki natiaisen kaa. Ei sais olla niin suloinen. Pyry vai pentu? molemmat! Pyry <3 <3 <3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti