sunnuntai 4. lokakuuta 2015

4.10.2015 Hei me lennetään!

HEI ME LENNETÄÄN!

No huh huh, käytiin Niinu-hallissa Citybelgien kisoissa tänään. Koiria oli paljon ja me vasta kolmasviimeisinä. En tykkää yhtään odotella noin kauaa vuoroa. Saviojan radat oli aika vauhdikkaita. Ne oli myös vauhdikkaita sellaisissa paikoissa mitä en osannut aavistaakkaan.

Eka rata ihan jees, vain puomin alastulovirhe ja yksi rima. Pyryllä ei ollut juurikaan ajatusta pysähtyä. Perskuta. Jotain tarttis varmaan tehrä tuollekin.
Tokalla radalla tapahtui jotain ihan kummallista. Pyry varasti lähdöstä. Sen täytyi olla työtapaturma, kun sellaista vaan ei tapahdu. Ooteltiin siinä, että korjaavat edellisen rimanpudotuksen, niin kun minä lähdin liikkeelle, niin en tainnut sanoa Pyrylle mitään. Hän varmaan luuli, että sai myös lähteä. Joku hämmennys siihen tuli. Se rata oli sitten siinä, meni meikällä konseptit ihan sekaisin.

Viimeisellä radalla todellakin pysyi lähdössä. Mentiin vauhdilla pussiin ja olis pitänyt mennä kepeille siellä toisessa päässä. Itse jäin aika kauas. Pyry sitten lensi kuin ohjus sieltä pussista ja laukkasi kauas sinne taa. Huutelin sitten, että hei kepit kepit, niin hän sitten pienen lenkin tehtyään tuli sitten tekee kepit. Siitä ei siis tullut virhettä, mutta aikaa paloi. Paremmissakin piireissä näin noin tapahtuvan, mutten siltikään uskonut, että meille niin kävisi, kun kepit on niin yksi Pyryn suosikkiesteistä. No taas päästiin jokunen este eteenpäin, ja sitten tuli sellanen paha esterupeama, ainakin makseille. Muurilta syötti väärään päähän putkea. Ajattelin, että kun Pyry saa hypätä vähän pitemmälle, niin putken pää ei enää ole häiriöksi. Noh, hyppäsi sitten niin pitkälle, että meni kokonaan muurin ohi. Ja se rata meni hyllyksi sitten siinä, kun Pyry taas näki sen putken pään ja paineli sinne. Munhan piti ohjata se muurille, leijeröidä yks hyppy ja sillee, mut mut mut...

Ei jäänyt kyllä mikään hyvä fiilis. Taas tuli niin palautus maan pinnalle. Olihan siellä paljon hyvääkin. Sitä vaan ei vielä(kään) tunne omaa koiraansa, millä vauhdilla ja minne se kykenee lentelee. Onko meille tullut flänkkäysongelma?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti