tiistai 27. lokakuuta 2015

25.10.2015 TSAUkki

TSAUKKI


Päivät menee niin nopeesti, ettei ehdi edes tänne päivittää treenejä. Ja sanonpa vaan, että työ haittaa pahasti harrastusta. Viikonloppunakin tein töitä kotona. Mutta sunnuntain pyhitin agilitylle, oltiin Pyryn kanssa TSAUn kisoissa Liedossa.
Siellä oli 2 rataa Nybergiltä ja 2 rataa Kaukiselta.
Kaukisella oli helpohkoja virtaviivaisia ja Nybergillä sitten ratoja, joissa vähintään yksi vaikeahko kohta, jossa minäkin joka kerta mokasin. Rataan tutustuisessakaan en oikein osannut päättää mitä niissä kohtaa tekisin ja ehtisinkö ylipäänsä.


Niinpä 2 rataa molemmilta oli suorastaan nolon huonoja hyllyjä, ja harkitsinkin jo kotiin lähtemistä, kun ei kulje, niin ei kulje. Yksi rata jo muistutti vähän agilityä. En tiedä mistä sain sisua, mutta neljäs ja viimeinen rata onnistui. Ei sekään nyt ihan viimesen päälle kaunis ollut, mutta nolla mikä nolla! Pelasti kyllä mun kotireissun ja loppupäivän. Tuloslistalla oltiin vasta kahdeksantena, mutta sitten kun katsoin ketä siellä listalla meitä ennen oli, niin ihan tunnettuja huippujahan ne, ja pari vielä kahdella koiralla.


Nyt on neljä nollaa jo kasassa, ihan huippua, nolla per viikonloppu! Mutta vielä on petraamista monessa asiassa.


Kiitos Susannan, joka omatoimisesti videoi meidän nollaradan.
https://m.youtube.com/watch?v=1d4pLbt5wB8

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti