lauantai 3. lokakuuta 2015

30.9.2015 Uudestaan uudestaan

UUDESTAAN UUDESTAAN

Hassua, Saijan treeni paperilla näytti alku helpohkolta ja sen jälkeen ässää ja välistä niin paljon, että apua. Ja mitä tapahtuu kentällä, en päässy kuutta estettä pidemmälle. Juutuin siihen, kun muurille piti vauhdista tehdä vastakäännös, että saisin Pyryn kääntymään lähes 90 astetta kepeille. Sitä sitte uudestaan uudestaan... luvattoman monta kertaa. Mä olin myöhässä, tehoa liian vähän, rintamasuunta jäi koska usein jäin "onkimaan" ja Pyry ei kyselly yhtään, vaan meni kuin juna eteenpäin.
Saija sitten "kokeili", plääh, arvaahan sen, että tottakai se onnistuu. En epäilly yhtään. Pyry oikein kattoi Saijaa ennen muuria, ennenku mitään käskyä edes tuli. Miksei se multa mitään kysele, pkle.

Ai niin alussa ennen muuria Pyry meni renkaan ohi. What? Ja ohjeeks sain "älä näytä kädellä". What? Pyry flänkkää! No ei sit flänkänny enää. Tää oli mulle ihan uus juttu.

Tuosta alusta taas kun päästiin, niin ässänä menikin upeesti. Samoin poispäinkäännös ja sylkkäri. Mutta tulihan se yks blackout tietty eli unohdin radan, mutta vaan yhessä kohtaa. Mutta ihana oli mennä niitä hyppyjä ässänä Pyryn kanssa. Hirmu vauhti, pitkät loikat ja silti se meni vaan niinku pitikin.
Aina jotain hyvää ja jotain petrattavaa.
Taas tietää mitä pitää treenaa. Vastakäännöksiä. Vauhdista. Varsinkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti