torstai 14. syyskuuta 2017

2017-09-14 16 viikkoo

16 VIIKKOO


Rane sai rokotukset ja punnittiin 8,7 kiloo.


Rane on hauska pentu. Todella eläväinen, taitaa olla paikallaan vaan kun nukkuu.


Vielä ei ole sisäsiisti. Tekee ulos, mutta pissat saattaa tulla välillä yhteen paikkaan sisälle. Siinä on ehkä ymmärrysongelma, koska vaikka oltaisiin juuri tultu lenkiltä, saattaa pian tehdä pisut sisälle.
Hah, juuri mulle välähti, että olin laittanut Ranen ruoka-astiaan Pyryn urinaruokaa, ounou. Ei ihme, että kusee vähän väliä ja juo enempi. Hyvä minä.
Palkkana oonki antanu sitä Evidensialta saatua penturuokaa, se on pienempää ku RC. Huh huh huijaa silti. Nyt merkkaan teipillä mikä on Ranen ja mikä Pyryn.
Eli ei meillä ehkä olekaan mitään ymmärrysongelmaa.


Hampaita ilmeisesti alkanut kutittaa, kun pureskelee enempi nyt kaikkea. Pitää seurailla hammaskalustoa. Parilta siskolta jo pudonnut.


Jotain pientä puuhaa treenaillaan joka ilta. Tällä viikolla opeteltiin antamaan tassua. Ja tänään Pyryn tottisvuorolla sivulle istumista ja kontaktin alastuloa. No siitä nyt ei tullut kyl mitään, kun Rane nyt ei vaan voinu millään astua takajaloilla kontaktille. Oli se sen verran pelottavaa Ranen mielestä. Se me unohdetaan nyt vähäks aikaa, ei sillä kiirettä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti