sunnuntai 17. syyskuuta 2017

2017-09-16 ÄRTEEKOOYKKÖNEN

ÄRTEEKOOYKKÖNEN

Jes jes jes. Oltiin Pyryn kanssa Veikkolassa rallytokokisoissa, kolmansissa sellaisissa, tuomarina oli Jaana Karppinen. Jännitti tietty, mutta ehkä kokoajan vähemmän ja vähemmän. Ja siellähän ei ole mitään mitä me ei osattais. Ja taas jouduttiin odottaa, kun oltiin viimeisten joukossa. Vettäkin rupes sataa, mutta sen ajattelin, että Pyry ei ainakaan ole mikään hienohelma, vesi ei meitä haittaa lainkaan. 

Harmittavaista vaan, että Pyry muuttuu hitaaksi tai olisiko epävarmaksi, kun mennään radalle. Johtunee mun jännittämisestä. En tiedä. Mutta tuntui, että sitä piti innostaa kunnolla ainakin alussa. Ja siinä aika alussa se ainoa virhekin tuli. Pyryn piti mennä maahan, mutta katsoi minua kuin ei olisi kuullut tai ymmärtänyt. Ja maahanmenon se tottatosiaan osaa. No osasihan jo toisella käskyllä. Siitä tuli -1 virhepistettä. 
Jännä, että radalla on aina jokin yksi kohta, joka ei meinaa mennä mun kaaliin, vaan se tuntuu vaikealta muistaa tai käsittää mitä siinä pitää tehdä. Sellanen hauki on kala, hauki on kala -kohta. Ja se voi olla ihan helppo kohta, kuten tässä, että täyskäännös vasemmalle. Hyvin se sitten radalla meni. Paljon hankalampaa on tehdä pujottelu isolla koiralla molempiin suuntiin. No sekin meni jees.
Kun tulin maaliin, mulla oli sellainen olo, että meni niin nopeasti, että varmaan mulla on jääny nyt jotain tekemättä. Sen yhen pikkuvirheen muistin, mutta kaikki muu menny ihan sumussa. Montakohan pistettä sain? ysiysi, what? Oikeesti? jippii, kolmas kerta hyväksytty tulos, RTK1 ja mars AVO-luokkaan! Päästiin vielä kolmannelle pallille. Hävittiin Juuli Launoselle sadasosasekunnin.

On se vaan kivaa touhuta Pyryn kanssa Rallytokoliikkeitä. Kun ei oikein muutakaan... Nyt pitäis kattoo mitä pitää AVO-luokassa osata ja sitten kisaamaan. Pyry <3 <3 <3

Käytiin koirien kanssa metsälenkillä etsimässä suppilovahveroita. Ja löytyihän niitä jonkun verran. Hyvin jaksoi Rane. Enimmäkseen kyllä kyttää Pyryä ja liikkuu, kun Pyry liikkuu. Pihalla ja sisällä tehty entisiä pikkujuttuja Ranen kanssa. On se vaan nopee oppimaan ja nopee liikkeissään. Rane <3 <3 <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti