sunnuntai 1. syyskuuta 2019

2019-09-31 Mestariiii

MESTARIIII

Olin molempien kanssa Hyvinkäällä rallytokokisoissa. Pyry oli voittajissa ja Rane aloikkaissa. En ajatellu, ku ilmosin, että siellähän menee sitten kokopäivä. Mutta menihän se päivä niinkin. Ja kannattihan tuo, oli oikein hyvä päivä.

Pyryn rata oli helpohko mielestäni, mutta Pyry ei ollut ihan satasella mukana. En vaan saanut siihen sellasta draivia kuin olisin halunnut. Ja se näkyi sitten virhepisteissä, paljon epätarkkuutta ja yks -10p, kun meni istumisen kautta maahan. Tahmeeta oli, ja jäi vähän huono fiilis. Mutta mitä ihmettä, saatiin 80p ja tultiin toiseks ja samalla RTK3 ja meno mestariluokalle! Jee, nyt mestariiii!!!

No nii, sitten tuli Ranen vuoro. Ai että, sen kanssa on nii makee mennä, ku hän on nii zäpäkkä. Tänään jopa istumiset eikä maahanmenot olleet epävarmoja. Yksi pieni -1p epätarkkuus alla ja mitä tekee ohjaaja? Hänelle tulee joku aivohäiriö kohdassa, jossa koira oli jo tekemässä oikein, niin minä nostin käteni, että uusin, -3p. What? Ei? Miksi? No ku, en tiedä. Sitten vielä kun palasin Ranen kanssa edelliselle tehtäväalueelle, hän innostui ja vähän riuhtaisi, jolloin hihna kiristyi, ja ylimääräiset -3p. Lopputulos 93p ja sijoitus neljäs. Ilman tuota aivopierua oltais saatu 99p ja oltu toisia. No mitä välii, nyt on kaks tulosta alokkaasta ja pitää pitää taukoa eikä voida kisata, että syyskuun lopussa ollaan piirikisoissa vielä alokkaassa. 

Jaana pölähti Hyvinkäälle asti katsomaan (ja koutsaamaan, kannustamaan, rauhoittamaan, pitämään seuraa, videoimaan) ja käytiin päivän päätteeksi ilta-auringossa lenkillä, kierrettiin siellä Sveitsissä todella iso hiekkakuoppa-alue. Vähän erilaista lenkkimaisemaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti