torstai 12. kesäkuuta 2014

11.6.2014 Tuuraamassa

TUURAAMASSA

Eilen en ollut vielä omissa treeneissä, mutta tänään päätinkin mennä Saijan treeniin ja tuurailla Laura H:ta. Uskaltauduin siis jo toistamiseen treenaamaan. Rata oli aika suoraviivainen, ei mitään pahoja käännöksiä ja siten siis tosi vauhdikas.

Tehtiin ensin kisanomaisesti kaikki läpi ja sen jälkeen hiomaan kuvioita. Aika alussa tein persjätön, joka menikin oikein hienosti. Mutta sitten mun pääni ei millään meinannu tajuta, että vitonen mennään edestä eikä takaakiertona, niin siitä alkoi "alamäki" enempi ja vähempi. Saijan yhteisen puhuttelun jälkeen päätin kokeilla vastakäännös-päällejuoksu-versiota. Huh. Joo. Pyry vaan juoksi tuon päällejuoksukohdan ohi pari kertaa. 

Yhdessä kohtaa Pyry irtosi pienestä käden heilahduksesta väärälle hypylle. Ja putken jälkeisellä reitillä oli taas persjättöä ja päällejuoksukin, jonka ohi Pyry taasen tuli. Saija säikäytti Pyryn seuraavalle kerralla, ettei hän uskaltanut tulla sitten ollenkaan. Se oli aika hauska tilanne. No kyllä hän sitten kolmannella kerralla tuli sen hypyn ihan oikein. Loppuun vielä whisky-leikkaus ja se riitti meille.

Kyllä oli kivaa pitkästä aikaa, vaikka tuntui, että mulla oli takaraivossa käsijarru päällä. ????? Treenattavaa ainakin tuollaiset päällejuoksukohdat ja miksei myös putkijarrut. Liikehdintä näyttää hyvältä. Nyt jumppaa ja venytyksiä vielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti