maanantai 23. kesäkuuta 2014

22.6.2014 Juhannusvamma

JUHANNUSVAMMA

Pyryn takareisi alkais olee ookoo, ni eikös sitten saatu jostain etujalan ylempään anturaan palkeenkieli. Heittelin pihalla jalkapalloo ja Pyry ryntäili sen perään. Ni ehkä saattanu osua liuskekiven reunaan tai ehkä tuossa vauhdissa ihan mihin vaan. Huomasin sen tosin vasta Jaanan pihalla, että on siellä saattanu aueta lisää, koska takakontin peitossa ei ollut kuin pienet verijäljet. Hän on kyllä aika herrasmies, kun joku ottaa häneltä pallon, niin ei lähde taistelemaan siitä. Seurailee vaan, että heti kun tuo tuon pudottaa, niin... No jalka pakettiin ja lähettiin viemään Jaanan äiteelle kukkia istutettavaks.

Päätettiin sitten sieltä tehdä kävelylenkki möksälle. Se oli aika ihanaa, vaikka aika kylmä olikin, mutta sai kulkea vapaasti koirat irti sulassa sovussa. No perillä koiruudet juoksi samantien uimaan. Pyry niin rakastaa uimista, mutta ei hyppää laiturilta, vaan menee aina rannasta. Enpä ole tainnut koskaan yrittääkään saada sitä hyppäämään ja ehkä tuo on meille parempi ja turvallisempi vaihtoehto tuo rannasta meneminen. Pyry ui itsekseen vaikkei olis mitään noudettavaakaan ja ajattelinkin, että oikein hyvää jumppaa sille, ja pakettikin jalassa oli vielä kasassa.

Möksältä palattua, collikka Felix 14v tuli katsomaan kuka tuli hänen reviirilleen. Haistelivat hetken ja sitten Felix louskutti hampaitaan. Pyrykin siinä vähän oli tomerana ja niskakarvat pystyssä hieman murisi, mutta ei lähtenyt riitelemään, ei edes silloin kun Felkku hyökkäili Pyryn selän päälle hampaita louskuttamaan. Ihana Pyry. Vaihdettiin Pyrylle teippaukset kuiviin ja sai mennä takaluukkuun lepäämään meidän kahvittelujen ajaks. 

Siinä sitä oli meikäläiselle juhannusta, kun pääsi pois kotoa uusiin maisemiin. Pienet on ilot. Kotona ollaan jumppailtu syviä lihaksia sisällä ja ulkona hypitty kolmea hyppyä ristiin rastiin matalammilla rimoilla. Lauantaina tehtiin pitempi kävelylenkki Masan ja molempien koirien kanssa pitkiin aikoihin. Pari tuntia siinä meni, hups vaan, eikä tuntunu missään. Ja heti seuraavana päivänä taas tunnin lenkki. Kyllä Suomen luontokin on kaunis. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti