maanantai 9. kesäkuuta 2014

9.6.2014 Ekat treenit

EKAT TREENIT

Lomalla on mukavaa, paitsi juuri nyt salamoi, ukkostaa ja sataa vettä ja rakeita. Sekin on upeeta, kun katsoo ikkunan läpi. Ulkona ei olis ny hirveen hauskaa. Mutta aamusella oltiin ulkona Saijan kanssa ja lämmintä oli juu.

Mietin, uskallanko jo aloittaa pienesti treenaamisen. Laitettiin helppo lähes ässän muotoinen rata, jonka Pyry meni oikeestaan vaan kerran. Puomin meni niin hienosti. Eikä mitään muutakaan ollut unohtanut. Ja ihan samalta Pyryltä tuntui kuin ennenkin, ei paljoo jarruteltu tai koottu. Lopuksi laitettiin Pyrylle hyppytreeniä. Siinä oli meille ihan tarpeeksi.

Vanha Riepu-rouvakin pääsi aksaamaan ja näytti nuoremmilleen miten se tehdään. Riepsa teki hienot kontaktit, eikä mun silmään näyttänyt edes hitaalta. Toki varmasti hitaammin meni kuin parhaina päivinään. Prim on hauska, hienot kontaktit hänelläkin. 

Lopuksi vietiin koirat vielä uimaan. Pyryllä kesän eka uinti myös ja se niin tykkää olla vedessä. Kyllä me sitä vepeäkin vielä joskus kokeillaan. Mutta tänä iltana tiedossa venyttelyä ja jumppaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti